Пампушки в духовці з м’ясом і грибами – оригінальна страва

У німецькій кухні є незвичайний рецепт простих в приготуванні й дуже смачних пампушок у духовці з м’ясом і грибами. Для святкового оформлення столу ця гаряча страва стане справжньою знахідкою і займе чільне місце на ньому. Ця м’ясна закуска варта уваги не лише через свій смак, а й за оригінальність оформлення. На приготування страви доведеться витратити трохи часу, але результат неодмінно себе виправдає. Присутні за столом засиплють господиню компліментами за її неймовірні кулінарні здібності. Покроковий рецепт із фотографіями стане незамінним помічником.

Складники:

  • 350 грамів шампіньйонів невеликого розміру;
  • 620 грамів яловичої вирізки;
  • 3,5 ст. л. муки (для м’яса);
  • 580 грамів філе курки (без шкірки);
  • 3 цибулі шалот;
  • 2 морквини;
  • 4 зубки часнику;
  • 1 червоний болгарський перець великого розміру;
  • 420 мілілітрів курячого або овочевого бульйону;
  • півтора ст. л. муки (для соусу);
  • третина ч. л. карі;
  • пів ч. л. коріандру;
  • півтора ч. л. великої морської солі;
  • 1 порція ароматних пампушок;
  • 1 гілочка кропу (презентувати страву).

Як спекти пампушки в духовці разом із м’ясом і грибами

Спершу, слід підготувати болгарський перець. Його необхідно викласти на суху розігріту сковорідку й довести до чорного відтінку кожну сторону овочу. Потім, треба перекласти перець в чистий щільний пакет і загорнути на 2 хвилини. Після цього, з нього можна легко видалити шкірку під холодною водою. По завершенні цього процесу, з перцю потрібно вийняти насінини та нарізати м’якуш на шматки.

Пампушки в духовці з м'ясом і грибами

Яловичу вирізку й куряче філе слід нарізати на приблизно однакові шматки. Кожен шматочок м’яса необхідно обваляти в муці, обсмажити на добре розігрітій сковороді й відразу ж вийняти в миску.

У глибокій сковороді потрібно підсмажити цибулю, моркву та зубки часнику в цілому вигляді. Потім, додати до засмажки м’ясо, всипати всі спеції, влити 300 мілілітрів бульйону й перемішати все. В окремій посудині необхідно змішати борошно з бульйоном, стежачи за тим, щоб не утворилися грудочки. Отриманим соусом треба залити гуляш й швидко перемішати його.

Пампушки в духовці з м'ясом і грибами

Тепер слід додати нарізку болгарського перцю та цілі шампіньйони. Готовий гуляш необхідно зняти з плити.

Пампушки в духовці з м'ясом і грибами

Його потрібно перекласти в скляну форму, в якій можна запікати в духовці. По всій поверхні гуляшу слід розмістити ароматні пампушки. Вони не повинні щільно прилягати одна до одної. З рецептом їх приготування можна ознайомитися за посиланням в іншому рецепті.

Пампушки в духовці з м'ясом і грибами

Страву потрібно запікати в розігрітій до 180 °C духовці. Через 20 хвилин смачні пампушки в духовці з м’ясом і грибами будуть готові.

Пампушки в духовці з м'ясом і грибами

Готовий гуляш з ароматними пампушками потрібно посипати кропом і подавати на стіл.