Такі овочеві оладки з курячого філе з сиром виходять соковиті і ніжні. Сир повністю плавиться під час готування оладок, надаючи їм пишність і додаючи свій пікантний сирний аромат. Подавати їх можна до сніданку або полуденка, доповнивши ложечкою апетитної сметани. Мій простий і зрозумілий покроково оформлений фото-рецепт до ваших послуг.
Інгредієнти: Кабачок, Куряче феле, Морква, Перець чорний мелений, Петрушка, Рослинна олія, Сир, Сіль, Сметана, Цибуля, Яйце
Інгредієнти:
- 1 кабачок середнього розміру;
- 1 морква;
- 2 штуки ріпчастої цибулі;
- 1 пучок петрушки (тільки листя);
- 90 грам м’якого сиру не менше 60%;
- 350 грам курячого філе;
- 0,5 ч. ложки куркуми;
- 0,5 ч. ложки чебрецю;
- 0,5 ч. ложки паприки;
- 1/3 ч. ложки великої морської солі;
- 1 велике куряче яйце;
- 1 баночка (100 грам) 26% сметани;
- рафінована рослинна олія для смаження оладок.
Як приготувати млинці з курячого філе з сиром і овочами
Вручну, або за допомогою блендера, натираємо почищений кабачок, цибулини і моркву в одну миску. Потім, нарізаємо петрушку, 1 столову ложку залишаємо для прикраси готової страви, а решту всипаємо в миску до овочів.
Куряче філе дрібно нарізаємо ножем, сир тремо на крупній тертці і всипаємо все в миску. Далі, додаємо всі сухі спеції.
Яйце збиваємо вилкою в окремому посуді, вливаємо його в тісто і все добре перемішуємо.
На гарячій олії обсмажуємо овочеві оладки до красивого коричневого кольору з двох сторін. Потім, кладемо їх на тарілку з одноразовим рушником / серветкою, щоб промокнути зайву олію.
Викладаємо овочеві оладки з курячого філе з сиром на тарілку.
Зверху кладемо по одній столовій ложці сметани, прикрашаємо петрушкою і дегустємо. ? Приємного вам апетиту!