А давайте-ка перетворимо звичний класичний смак популярного і незабутнього салату олів’є, змінивши звичну для цієї страви відварну моркву на пікантну моркву по-корейськи. Улюблена «радянська» страва помітно змінить свій смак, але від цього салат тільки виграє. Отже, як приготувати смачний олів’є з корейською морквою і свіжим огірком демонструє покроково оформлений рецепт з фото. Приступаємо!
Інгредієнти: Зелений горошок консервований, Картопля, Ковбаса, Майонез, Морква по-корейськи, Огірок, Яйце
Складові:
- картопелька відварна – 2 шт.;
- яйце – 2 шт.;
- готова морквина по-корейська – 100 гр;
- ковбаса варена – 150 гр;
- консервований горошок з банки – 5 ст.л.;
- свіжий огірок – 1 шт.;
- майонез – 3 ст.л.
Як зробити олів’є з корейською морквою і свіжими огірками
Природно, що завчасно для нашого нового салату з одним зміненим інгредієнтом відварюємо яйця і картоплю. Ці продукти потім охолоджуємо і, звичайно ж, чистимо. При варінні рекомендуємо кинути в воду щіпку солі.
Наступний етап приготування салату – подрібнення. Оскільки порядок подрібнення ролі не грає, давайте почнемо з ковбаси. Наріжемо її кубиками.
Аналогічно поступимо і з картоплею.
Яйця для олів’є рубаємо на кубики аналогічні попереднім.
Промитий огірок на обробній поверхні теж ріжемо кубиками.
Додаємо зелений консервований горошок. Сік заздалегідь зливаємо з нього.
Залишилося докласти морквину по-корейськи. Якщо вона у вас зроблена довгими смужками, то обов’язково наріжте її на менші шматочки.
Всі компоненти зібрані разом, саме час заправити салат майонезом. Я зазвичай роблю свій домашній майонез. Спецій ми принципово не використовуємо, їх досить у пікантній моркві по-корейські.
Перемішуємо зібрані у місці інгредієнти.
Наш смачний і оригінальний за смаком салат олів’є з корейською морквою і свіжим огірком готовий!
Розкладайте не традиційний картопляний салат з незвичайним смаком по тарілках і насолоджуємося новим смаком!