Для любителів простих, але дуже корисних, ранкових перекусів призначається наше сьогоднішнє блюдо. Це смачні оладки з творогом і бананом. Готувати їх будемо на основі такого корисного молочного продукту як домашній сир. Багато господинь люблять його застосовувати для смаження сирників або сирних оладок. Ми вирішили урізноманітнити склад сирного тіста, та ввели до його складу банан. Що у нас вийшло і як готувати бананові оладки з творогом демонструє покроково оформлений рецепт з фото.
Інгредієнти: Банани, Борошно, Олія рослинна, Сир, Сіль, Цукор, Яйце
Складові:
- банан стиглий – 0,5-1 шт.;
- сир – 200 гр;
- яйце (стандартне, куряче) – 1 шт.;
- борошно – 2 ст. ложки;
- цукор-пісок – 2 ст. ложки;
- сіль – щіпка;
- масло (рослинне) – 30 мл.
Як приготувати оладки з творогом і бананом
Починаючи приготування, перекладаємо потрібну порцію сиру в миску, яка підходить для замісу тіста, і розминаємо його звичайною виделкою. Очищаємо банановий плід і, також, розминаємо його за допомогою виделки. Бананове пюре перекладаємо до сиру.
Підсипає до сирно-бананової маси цукровий пісок, кидаємо дрібку солоної спеції. Додаємо слідом борошно.
Також, розбиваємо до інгредієнтів в мисці одне яйце.
Добре вимішуємо все, що знаходять в посуді, до отримання однорідної за структурою маси.
На сковороді оптимально прогріваємо рослинну олію. Формуємо бананові оладки з домашнього сиру за допомогою простої суповий ложки. Смажимо їх до золотистого поджаристого рум’янцю.
Домашню бананові творожники можна супроводити при подачі згущеним молоком або варенням.
А мої домашні люблять такі прості і смачні творожні оладки з бананом їсти зі свіженької сметанкою. ? Приємного всім перекусу і апетиту!