Оладки з кабачків і картоплі із зеленню

З кабачка досвідчена господиня знає, що приготувати. Використовується цей овоч для рагу, навіть в супах його застосовують, так і випічка з кабачка багатьом подобається. Хочу запропонувати вам дуже простий рецепт оладок, до складу якого входить молодий кабачок. Я ще доповнила кабачок картоплею і свіжою зеленню. Як напекти смачні оладки з кабачків і картоплі із зеленню дізнаєтеся з мого рецепту, а покроково зроблені фото продемонструють приготування.

Інгредієнти:

  • кабачок молодий – 1 штука;
  • картопля – 1 штука;
  • яйце – 1 штука;
  • борошно – 3 столові ложки;
  • сіль і мелений перець – за смаком;
  • цибуля зелена і кріп – за смаком;
  • олія рослинна – 40 мл.

Як приготувати оладки з кабачків і картоплі із зеленню

Для початку, очищаю за допомогою овочерізки (так зручніше) кабачок і картоплю. Оскільки я використовувала молодий кабачок, насіння я з нього не видаляла, адже вони ще не сформувалися в повній мірі.

Оладки з кабачків і картоплі із зеленню

На тертці подрібнюю очищені овочеві інгредієнти. Тертку використовую з великими вічками. Картопляну і кабачкову масу з’єдную в одній мисці.

Оладки з кабачків і картоплі із зеленню

Промиваю свіжу зелень, дрібно нарізаю її. Зелену нарізку переправляю в миску до кабачково-картопляної маси.

Оладки з кабачків і картоплі із зеленню

Розбиваю до інгредієнтів яйце.

Оладки з кабачків і картоплі із зеленню

Підсипаю борошно.

Оладки з кабачків і картоплі із зеленню

Не забуваю приправити сіллю і чорним перчиком (ця спеція – за бажанням).

Оладки з кабачків і картоплі із зеленню

Добре вимішую інгредієнти так, щоб вийшло густе тісто.

Оладки з кабачків і картоплі із зеленню

На сковороді, в якій буду смажити кабачкові оладки, розігріваю олію. Кабачкове тісто викладаю в гарячу олію ложкою. Смажу до утворення скоринки з двох сторін.

Оладки з кабачків і картоплі із зеленню

Оладки з кабачка з додаванням зелені і картоплі готові! Приємнї трапези!

Оладки з кабачків і картоплі із зеленню

Подати такі оладки можна зі сметаною, кетчупом або іншим вашим улюбленим соусом.