В якості повноцінної другої страви на вечерю можна приготувати смачні оладки із вермішелі з сиром і ковбасою. Вермішель можна замінити на локшину чи будь-які інші макаронні вироби. Вибір сиру та ковбаси кожна господиня може робити за своїм смаком.
Цей оригінальний варіант приготування банальних макаронів – справжній подарунок батькам, які мають занадто перебірливих у їжі дітей. Докладніше про мій варіант приготування незвичайних та дуже смачних оладок демонструє цей покроково оформлений рецепт з фото.
Інгредієнти: Вермішель, Ковбаса, Майонез, Рослинна олія, Сир плавлений, Сіль, Яйце
Як приготувати оладки із вермішелі з сиром і ковбасою
В якості основи для наших цікавих та нетрадиційних оладок вистачить 100 грамів вермішелі.
Необхідно попередньо відварити її в підсоленій воді, дотримуючись інструкції виробника, що нанесена на пачці.
Традиційно після відварювання я промиваю макарони під холодною водою, тому, добряче підсолюю воду. Все одно зайва сіль вимиється. Якщо ви не практикуєте промивання готової вермішелі, то соліть воду більш помірно.
Отже, відварені макарони зливаємо на друшляк та промиваємо під проточною водою. Для наших оладок необхідна вермішель без зайвої вологи, можна дати їй трохи довше стекти.
В цей час займімося підготовкою ковбаси. Беремо 150 грам вареної ковбаси, бажано брати без додавання сала та, звичайно ж, смачну. Тремо її на крупній тертці.
Плавлений сирок (100 гр) (беріть будь-який – на ваш смак) також натираємо на крупну тертку. Можна скористатися маленькою хитрістю, щоб полегшити цей процес: перш ніж натирати, потримайте сир в морозильній камері пару годин.
Поєднуємо підготовані компоненти тіста та додаємо одне куряче яйце та 1 ст. ложку майонезу.
Після ретельного перемішування отримуємо масу, яка зображена на наступному фото. На мій смак, додавати соль в тісто не потрібно, але ви орієнтуйтесь за своїм смаком.
Отже, ставимо сковороду на вогонь та добре розігріваємо рослинну олію. Після цього, за допомогою столової ложки викладаємо вермішелеву масу на сковороду та формуємо оладки. Щоб готові оладки мали більш акуратний вигляд, допомагаємо собі лопаткою та підбираємо до купи шматочки тіста, що випадають.
Смажимо на середньому вогні нашу страву до отримання золотистої скоринки з двох сторін.
Готові макаронні оладки з ковбасою та сиром розкладаємо по порційних тарілках та гарячими подаємо до столу. Доповнити готову страву можна улюбленим соусом, сметаною та зелень.
В нашій родині такими незвичайними вермішелевими оладками із задоволенням ласують як діти, так і дорослі. Спробуйте і ви здивувати рідних незвичайною подачею звичайних макаронів.
Оладки з вермішелі – відео-рецепти
Разом з автором відео приготуйте швидкі сирні оладки із вчорашньої вермішелі.
А автором відео-рецепту з каналу “Швидкі рецепти” зробіть швидкі, ситні, смачні та оригінальні оладки з вермішелі та твердим сиром за 15 хвилин.