Який же новорічний стіл без красивих та неординарних салатів? Щороку господині вишукують цікаві та оригінальні рецепти для того, щоб не лише порадувати своїх рідних, але й вразити гостей. Я переконана, що вам сподобається мій рецепт гранатового салату Намисто на снігу.
Інгредієнти: Гранат, Куряча грудка, Майонез, Мариновані огірки, Морква, Сир твердий, Яйце
Цей салат з курячою грудкою, сиром та огірками готується дуже просто. Проте має вишуканий вигляд: гранатові зерна виглядають досить яскраво на фоні «снігу» з яєчних білків. Всі компоненти салату досить вдало поєднані. Страва виходить не лише смачна, а й поживна. А інгредієнти є у кожному холодильнику. Приготуйте й ви цей цікавий салат за допомогою мого покрокового рецепту з фото.
Інгредієнти:
- куряча грудка – 250 гр;
- 1 морквина.;
- 1 гранат;
- 3 курячі яйця;
- 2 мариновані огірки;
- твердий сир – 110 гр;
- майонез – 3 ст.л.
Як приготувати гранатовий салат з курячою грудкою і огірками
Готуємо усі інгредієнти.
Відварену курячу грудку дрібно ріжемо, попередньо остудивши.
Яйця та моркву варимо, чистимо і відділяємо жовтки від білків.
Беремо глибоку тарілку і викладаємо прошарки салату. Спочатку – подрібнене куряче філе.
Розминаємо виделкою і змащуємо майонезом.
Далі викладаємо дрібно порізані мариновані огірочки.
Потім – терту варену моркву.
Утрамбовану моркву посипаємо тертими жовтками та сиром і змащуємо майонезом.
Викладаємо терті білки і рівномірно розподіляємо на поверхні.
Чистимо гранат. Викладаємо зернята, немов стрічечки з червоним намистом.
Щоб салат як слід просочився смаком, залиште його у холодильнику на 3-5 годин. Смачного!
Наш гранатовий салат Намисто на снігу з курячою грудкою, сиром та огірками готовий. Сподіваюся вам сподобався мій рецепт і ви радо поласуєте цим легким багатошаровим салатом.