Смачні медальйони зі свинячої вирізки, попередньо мариновані в спеціях і томатному соці – це страва, яку дуже легко приготувати в мультиварці. Зараз ми розкажемо, як зробити найніжніші медальйони, які точно сподобаються всім любителям свинини.
Для приготування треба взяти такі продукти:
Інгредієнти: Рослинна олія, Свинина, Сіль, Спеції, Томатний сік
- вирізка свиняча – 700 грамів;
- томатний сік (можна морс) – 200 мілілітрів;
- сіль – 1 чайна ложка;
- приправа для м’яса – 2 чайних ложки;
- олія – 50 мілілітрів.
Брати треба тільки свинячу вирізку, бо інші частини тушки ви просто не зможете правильно нарізати.
Як посмажити медальйони зі свинини в мультиварці
Спочатку поріжте м’ясо впоперек волокон товщиною не більше 1-го сантиметра.
Далі викладіть м’ясо в ємність, посоліть та посипте прянощами з обох боків.
Тепер полийте медальйони томатним соком.
Далі закрийте ємність та лишіть м’ясо маринуватися. На це треба мінімум 2 години, а краще ціла ніч.
Після цього ввімкніть мультиварку на режим “Смаження”, налийте в неї трохи олії та дайте час, щоб чаша розігрілася.
Дістаньте медальйони з маринаду, трохи відтисніть, зніміть з них приправи.
Викладіть шматочки в мультиварку, вони мають лежати досить щільно.
Почекайте 2 хвилини і переверніть їх на інший бік.
Для цього візьміть щипці з силіконовими накладками, щоб не подряпати чашу.
Просмажте м’ясо протягом 2-х хвилин і з іншого боку.
Довше смажити не треба, бо м’ясо і так дуже ніжне.
Далі вилийте маринад в мультиварку і на тому ж режимі приготуйте підливу . Тобто просто почекайте, коли випарується зайва волога.
Ось і все, можете подавати соковиті медальйони разом з підливою.
Така страва чудило смакує з будь-якими гарнірами або запеченими овочами.