Ніжні медальйони зі свинини в мультиварці

Смачні медальйони зі свинячої вирізки, попередньо мариновані в спеціях і томатному соці – це страва, яку дуже легко приготувати в мультиварці. Зараз ми розкажемо, як зробити найніжніші медальйони, які точно сподобаються всім любителям свинини.
Для приготування треба взяти такі продукти:

медальйони зі свинячої вирізки смажені в мультиварці

  • вирізка свиняча – 700 грамів;
  • томатний сік (можна морс) – 200 мілілітрів;
  • сіль – 1 чайна ложка;
  • приправа для м’яса – 2 чайних ложки;
  • олія – 50 мілілітрів.

Брати треба тільки свинячу вирізку, бо інші частини тушки ви просто не зможете правильно нарізати.

Як посмажити медальйони зі свинини в мультиварці

Спочатку поріжте м’ясо впоперек волокон товщиною не більше 1-го сантиметра.

медальйони зі свинячої вирізки смажені в мультиварці

Далі викладіть м’ясо в ємність, посоліть та посипте прянощами з обох боків.

медальйони зі свинячої вирізки смажені в мультиварці

Тепер полийте медальйони томатним соком.

медальйони зі свинячої вирізки смажені в мультиварці

Далі закрийте ємність та лишіть м’ясо маринуватися. На це треба мінімум 2 години, а краще ціла ніч.

Після цього ввімкніть мультиварку на режим “Смаження”, налийте в неї трохи  олії та дайте час, щоб чаша розігрілася.

Дістаньте медальйони з маринаду, трохи відтисніть, зніміть  з них приправи.

медальйони зі свинячої вирізки смажені в мультиварці

Викладіть шматочки в мультиварку, вони мають лежати досить щільно.

Медальйони зі свинини в мультиварці

Почекайте 2 хвилини і переверніть їх на інший бік.

Медальйони зі свинини в мультиварці

Для цього візьміть щипці з силіконовими накладками, щоб не подряпати чашу.

Просмажте м’ясо протягом 2-х хвилин і з іншого боку.

Медальйони зі свинини в мультиварці

Довше смажити не треба, бо м’ясо і так дуже ніжне.

Далі вилийте маринад в мультиварку і на тому ж режимі приготуйте підливу . Тобто просто почекайте, коли випарується зайва волога.

медальйони зі свинячої вирізки смажені в мультиварці

Ось і все, можете подавати соковиті медальйони разом з підливою.

Медальйони зі свинини в мультиварці

Така страва чудило смакує з будь-якими гарнірами або запеченими овочами.