Незвичайний гороховий суп в мультиварці: з картоплею, м’ясом-фаршем і консервованим зеленим горошком

Пропонуємо вам оригінальний рецепт горохового супу, який сподобається навіть тим, хто не дуже його любить. Він готується з консервованого горошку з фаршем в мультиварці.

Як приготувати гороховий суп в мультиварці

Візьміть 2 середні картоплини та 1 морквину. Помийте, почистіть, картоплю поріжте кубиками.

Суп з фаршем і консервованим горошком

А моркву потріть на крупній тертці.

Суп з фаршем і консервованим горошком

Цибулю поріжте кубиками.

Суп з фаршем і консервованим горошком

Візьміть 200 грамів фаршу. Він може бути будь-яким, все залежить від вашого особистого смаку.

Суп з фаршем і консервованим горошком

Відкрийте горошок та злийте з нього розсіл.

Суп з фаршем і консервованим горошком

Оберіть в мультиварці режим «Смаження» і обсмажуйте  фарш, доки він не стане блідим та розсипчатим.

Суп з фаршем і консервованим горошком

Далі додайте моркву та цибулю і смажте ще кілька хвилин.

Суп з фаршем і консервованим горошком

Ось яка засмажка у вас повинна вийти.

Суп з фаршем і консервованим горошком

Тепер можна додавати картоплю і горошок.

Гороховий в мультиварці з консервованого зеленого горошку

Залийте овочі 1,5 літрами холодної води, посоліть та варіть на режимі “Суп” під закритою кришкою протягом години.

Гороховий в мультиварці

Ось такий супчик у вас має вийти.

Гороховий в мультиварці з консервованого зеленого горошку

Можете розкладати по тарілках, пригощатися самі та пригощати рідних.

Гороховий в мультиварці

Смачного!