Пропонуємо вам оригінальний рецепт горохового супу, який сподобається навіть тим, хто не дуже його любить. Він готується з консервованого горошку з фаршем в мультиварці.
Інгредієнти: Вода, Зелений горошок консервований, Картопля, Морква, Сіль, Фарш м'ясний, Цибуля
Як приготувати гороховий суп в мультиварці
Візьміть 2 середні картоплини та 1 морквину. Помийте, почистіть, картоплю поріжте кубиками.
А моркву потріть на крупній тертці.
Цибулю поріжте кубиками.
Візьміть 200 грамів фаршу. Він може бути будь-яким, все залежить від вашого особистого смаку.
Відкрийте горошок та злийте з нього розсіл.
Оберіть в мультиварці режим «Смаження» і обсмажуйте фарш, доки він не стане блідим та розсипчатим.
Далі додайте моркву та цибулю і смажте ще кілька хвилин.
Ось яка засмажка у вас повинна вийти.
Тепер можна додавати картоплю і горошок.
Залийте овочі 1,5 літрами холодної води, посоліть та варіть на режимі “Суп” під закритою кришкою протягом години.
Ось такий супчик у вас має вийти.
Можете розкладати по тарілках, пригощатися самі та пригощати рідних.
Смачного!