Сирники в вафельних коржах смажені в кокосовому клярі – це оригінальний десерт, який сподобається тим, хто любить сирники, але їм вже трохи набридло їсти однакові страви.
Інгредієнти: Борошно пшеничне, Ванілін, Кокосова стружка, Сир, Хлібці вафельні, Цукор, Цукрова пудра, Яйце
Особливість цих сирників полягає в тому, що їх начинка має приємний лимонний присмак, а кляр дає дивовижний кокосовий аромат.
Для приготування страви необхідно взяти наступні набори продуктів:
Для сирної начинки:
- 2 курячих яйця;
- 450 грамів 9% сиру;
- 150 грамів цукрового піску;
- 5 грамів ваніліну;
- цедра з 1/3 частини лимона;
- 4 столові ложки пшеничного борошна.
Для кокосової панірування:
- 3 курячих яйця;
- 2 столові ложки цукрової пудри (можна ванільної);
- 1 столова ложка борошна;
- 3 столові ложки або 50 грам кокосової стружки;
- 2 упаковки пшеничних вафельних хлібців;
- 1 чайна ложка цукрової пудри для посипання.
Як приготувати сирники в вафельних коржах в кокосовому клярі
Спочатку збийте блендером яйця з цукром і ваніліном. Коли цукор розчинився, додайте сир і ще раз збийте. Далі досипте цедру лимона, борошно і замішайте рідке тісто.
Далі розріжте навпіл вафельки, покладіть на одну з них начинку, а іншою накрийте.
Не забудьте розподілити начинку по всій поверхні.
Збийте яйце разом з цукровою пудрою, щоб вийшла однорідна суміш. Далі додайте кокосову стружку, борошно, добре перемішайте ваш смачний солодкий кляр.
Кожен сирник вмочіть в паніровку та обсмажуйте на олії з обох боків до кремового кольору.
Сирники треба посипати пудрою та можна подавати їх до чаю.
Ось такі ці нестандартні сирники в розрізі.
Такий десерт можна подати гостям і бути впевненими в тому, що їм точно сподобається.