Незвичайні сирники в вафельних коржах смажені в кокосовому клярі

Сирники в вафельних коржах смажені в кокосовому клярі – це оригінальний десерт, який сподобається тим, хто любить сирники, але їм вже трохи набридло їсти однакові страви.

Особливість цих сирників полягає в тому, що їх начинка має приємний лимонний присмак, а кляр дає дивовижний кокосовий аромат.

Для приготування страви необхідно взяти наступні набори продуктів:

Для сирної начинки:

  • 2 курячих яйця;
  • 450 грамів 9% сиру;
  • 150 грамів цукрового піску;
  • 5 грамів ваніліну;
  • цедра з 1/3 частини лимона;
  • 4 столові ложки пшеничного борошна.

Для кокосової панірування:

  • 3 курячих яйця;
  • 2 столові ложки цукрової пудри (можна ванільної);
  • 1 столова ложка борошна;
  • 3 столові ложки або 50 грам кокосової стружки;
  • 2 упаковки пшеничних вафельних хлібців;
  • 1 чайна ложка цукрової пудри для посипання.

Як приготувати сирники в вафельних коржах в кокосовому клярі

Спочатку збийте блендером яйця з цукром і ваніліном. Коли цукор розчинився, додайте сир і ще раз збийте. Далі досипте цедру лимона, борошно і замішайте рідке тісто.

Незвичайні сирники в вафельних коржах в кокосовому клярі

Далі розріжте навпіл вафельки, покладіть на одну з них начинку, а іншою накрийте.

Незвичайні сирники в вафельних коржах в кокосовому клярі

Не забудьте розподілити начинку по всій поверхні.

Незвичайні сирники в вафельних коржах в кокосовому клярі

Збийте яйце разом з цукровою пудрою, щоб вийшла однорідна суміш. Далі додайте кокосову стружку, борошно, добре перемішайте ваш смачний солодкий кляр.

Кожен сирник вмочіть в паніровку та обсмажуйте на олії з обох боків до кремового  кольору.

Незвичайні сирники в вафельних коржах в кокосовому клярі

Сирники треба посипати пудрою та можна подавати їх до чаю.

Незвичайні сирники в вафельних коржах в кокосовому клярі

Ось такі ці нестандартні сирники в розрізі.

Незвичайні сирники в вафельних коржах в кокосовому клярі

Такий десерт можна подати гостям і бути впевненими в тому, що їм точно сподобається.