Начинка для млинців з сушених грибів дуже смачна і популярна в зимову пору. Сушка грибів є популярним методом їх заготовки на зиму. Зібрані в сезон, а потім засушені, гриби зберігають неповторний аромат протягом довгого часу. Але не всі знають як зробити смачну начинку з сушених грибів для млинців. Пропонуємо спробувати приготувати цей простий і дуже смачний рецепт начинки з сухих грибів.
Інгредієнти: Вершкове масло, Гриби, Кріп, Молоко, Перець чорний мелений, Сіль, Томатний соус, Яйце
Приготування грибної начинки потребують наявності таких продуктів:
- гриби сушені – 100 гр;
- масло вершкове – 1 ст. л .;
- молоко – 1 скл .;
- соус томатний – 2 ст. л .;
- яйце – 4 шт .;
- зелень кропу, сіль, перець чорний – за смаком.
А тепер, докладно розповімо як приготувати начинку з сушених грибів. Адже приготування начинки за кожним рецептом має свої нюанси і тонкощі.
Сушені гриби попередньо потрібно відварити.
Два яйця відварити круто.
Відварені гриби і яйця порізати і змішати.
Попередньо розігріти сковороду і розпустити на ній вершкове масло.
Всипати борошно і ретельно розтерти з розтопленим маслом до однорідності.
Молоко підігріти і, продовжуючи постійне помішування, влити його на сковороду до борошна і масла.
Трохи посолити і додати томатний соус. Дозволити закипіти і варити поки отриманий соус не загусне.
Взяти сирі яйця (2 шт.), що залишилися, і розділити на жовтки і білки.
Перемішати отримані сирі жовтки з подрібненими грибами і яйцями.
Отриману яєчно-грибну суміш додати на сковорідку до соусу і протушкувати до загустіння.
Посолити і поперчити за смаком. Приправити зеленню кропу.
З цією смачною грибною начинкою добре наповнювати тонкі млинці. Приготувати тонкі млинці господині можуть по своєму перевіреному рецепту, а можуть скористатися наявними на сайті . Начинка з сушених грибів додасть традиційним класичним млинцям ситості, оригінальності і смакової новизни. Стане в нагоді цей рецепт і під час улюбленого всіма свята “Проводів зими”. Пробуйте приготувати, експериментуйте і … смачного!