Начинка для млинців з грибами сушеними

Начинка для млинців з сушених грибів дуже смачна і популярна в зимову пору. Сушка грибів є популярним методом їх заготовки на зиму. Зібрані в сезон, а потім засушені, гриби зберігають неповторний аромат протягом довгого часу. Але не всі знають як зробити смачну начинку з сушених грибів для млинців. Пропонуємо спробувати приготувати цей простий і дуже смачний рецепт начинки з сухих грибів.

Приготування грибної начинки потребують наявності таких продуктів:

  • гриби сушені – 100 гр;
  • масло вершкове – 1 ст. л .;
  • молоко – 1 скл .;
  • соус томатний – 2 ст. л .;
  • яйце – 4 шт .;
  • зелень кропу, сіль, перець чорний – за смаком.

А тепер, докладно розповімо як приготувати начинку з сушених грибів. Адже приготування начинки за кожним рецептом має свої нюанси і тонкощі.

Сушені гриби попередньо потрібно відварити.

Два яйця відварити круто.

Відварені гриби і яйця порізати і змішати.

Попередньо розігріти сковороду і розпустити на ній вершкове масло.

Всипати борошно і ретельно розтерти з розтопленим маслом до однорідності.

Молоко підігріти і, продовжуючи постійне помішування, влити його на сковороду до борошна і масла.

Трохи посолити і додати томатний соус. Дозволити закипіти і варити поки отриманий соус не загусне.

Взяти сирі яйця (2 шт.), що залишилися,  і розділити на жовтки і білки.

Перемішати отримані сирі жовтки з подрібненими грибами і яйцями.

Отриману яєчно-грибну суміш додати на сковорідку до соусу і протушкувати до загустіння.

Посолити і поперчити за смаком. Приправити зеленню кропу.

З цією смачною грибною начинкою добре наповнювати тонкі млинці. Приготувати тонкі млинці господині можуть по своєму перевіреному рецепту, а можуть скористатися наявними на сайті . Начинка з сушених грибів додасть традиційним класичним млинцям ситості, оригінальності і смакової новизни. Стане в нагоді цей рецепт і під час улюбленого всіма свята “Проводів зими”. Пробуйте приготувати, експериментуйте і … смачного!