Масляний крем з цукровим сиропом для прикрашання тортів, що добре тримає форму

Цей масляний крем з цукровим сиропом є одним з тих, які називають основний. Поєднавши його з додатковими компонентами, ароматизаторами або харчовими барвниками, ви легко та просто отримаєте той колір чи смак, який вам потрібен. Таким чином, на його основі дуже швидко можна отримати найрізноманітніші та різнокольорові масляні креми, які відмінно підходять не просто для для промащування коржів, але і для  декорування тортів і тістечок.

Самостійно в домашніх умовах поєднуючи цей крем на масляній основні з коржами будь-якого типу, ви зможете приготувати красиві та смачні домашні торти або рулети, зробити для них кремові квіти чи інший декор будь-якої складності.

Для приготування нам знадобиться:

  • солодке вершкове масло – 200 грам;
  • вода – 8 столових ложок;
  • цукор – 6 столових ложок.

Як зробити масляний крем з цукровим сиропом

  1. Змішуємо в невеликої ємності воду з цукром і відправляємо на вогонь.
  2. Кип’ятимо до тих пір поки розчин не стане однорідним – цукор повинен розчинитися повністю. При варінні не забуваємо видаляти пінку, якщо вона з’явиться.
  3. Охолоджуємо готовий сироп.
  4. Ретельно збиваємо розм’якшене при кімнатній температуря масло і поступово, продовжуючи збивання, вливаємо до нього охолоджений сироп.
  5. Коли солодка масляна маса стане стійко пишною як на фото, то можна припинити збивання. Адже основний білий крем на масляній основі готовий.

Крем масляний основний з цукровим сиропом для прикраси торта

Освоївши приготування масляного крему-основи ви зможете використовувати його для приготування улюблених тортів і десертів і в такому простому вигляді як описано в рецепті, і змінюючи його шляхом введення потрібних вам додаткових складових.

Масляний крем з цукровим сиропом – відео-рецепти

Перший відео-рецепт – простий масляний крем на сиропі для вирівнювання, промащення та декорування тортів. Як приготувати його правильно – дізнайтесь від автору каналу LoraCake.

Використавши це відео, ви легко та просто приготуєте правильний сироп з води та цукру для попереднього рецепту.

А це найбільш стійкий та рельєфний масляний крем для квітів та іншого їстівного декору приготовлений на сиропі, але без цукру. Про дуже легкий та простий рецепт крему дізнайтесь від автору відео.

А з цього відео дізнаєтесь як для попередньо презентованого крему без цукру на фруктозі, що добре тримає форму, зварити солодкий сироп без цукру.

Якщо хочете дізнатись який крем краще за все підходить для гарного оформлення та для декорування тортів, про плюси і мінуси кожного з видів крему, то пропоную до перегляду цей відео майстер-клас. Зі знанням справи та свідомо оберіть свій рецепт крему для квітів. Отже, дивіться відео МК: “Рецепти кремів для кремових флористики”.