Пікантні мариновані печериці по-корейськи здивують збалансованим пряним смаком і тонким ароматом часничку. Блюдо насичене за смаком, просте і швидке в приготуванні. Печериці по-корейськи з морквою та цибулею – відмінний варіант одночасно і смачної пісної закуски, і цікавої грибної холодної закуски до свята. Їх можна приготувати з вечора, а вдень вже подати на стіл. Допоможе вам створити в домашніх умовах смачні мариновані печериці по-корейськи – блюдо швидкого приготування – покроково оформлений рецепт з фото і детальним описом процесу створення цієї грибної закуски.
Інгредієнти: Морква, Олія рослинна, Оцет, Печериці, Приправа для моркви по-корейякі, Сіль, Суміш перців, Цибуля, Цукор, Часник
Кухня: Корейська кухня
Складові:
- печериці (не більше середнього розміру) – 250 гр;
- оцет – 3 ст.л.;
- морква – 250 гр;
- часник – 1 невелика головка;
- олія рослинна – 3 ст.л.;
- цукор – 2 ч.л.;
- приправа для моркви по-корейськи – 3 ч.л.;
- цибуля – 2 головки;
- суміш перців – за смаком.
Як приготувати шампіньйони по-корейськи з морквою та цибулею
Починати приготування потрібно з того, що слід очистити всі овочі і вимити їх. Промити і зрізати все зайве з печериць. Закип’ятити воду в великому сотейнику. Покласти підготовлені гриби в киплячу воду і варити чверть години.
Моркву натерти на крупній брусочковій тертці або тертці для моркви по-корейськи.
Нарізати на півкільця цибулю. Пропустити крізь прес часникові зубці.
Додати до овочів оцет і рослинну олію.
Відварені гриби трохи остудити і, нарізавши на половинки, додати до овочів.
Всипати пакетик приправи, додати цукор і сіль, регулюючи смак страви. Перемішати грибну закуску і просто залишити на ніч у холодильнику.
Готові мариновані печериці по-корейськи перемішати і подавати до столу. Смачного!
Ароматні мариновані гриби швидкого приготування відмінно урізноманітнюють застілля в святкові дні, а також, доповнять і збагатять повсякденне меню. Домашня швидка грибна закуска виходить пікантною, соковитою, пряної і нереально смачною! У запропонованому рецепті для маринування я використовувала шампіньйони, але ви можете взяти і інші гриби. Приготуйте самі вдома гриби з овочами за моїм рецептом і цей корейський салат, напевно, оселиться на сторінках вашої кулінарної записної книжки!
А цей простий відео-рецепт стане в нагоді вам, якщо ви хочете зробити мариновані печериці по-корейськи, але без овочів.
Готуйте завжди з любов’ю, швидко, легко і просто! ?