Мариновані печериці по-корейськи з морквою та цибулею - швидка пісна закуска

Мариновані печериці по-корейськи з морквою та цибулею – швидка пісна закуска

Пікантні мариновані печериці по-корейськи здивують збалансованим пряним смаком і тонким ароматом часничку. Блюдо насичене за смаком, просте і швидке в приготуванні. Печериці по-корейськи з морквою та цибулею – відмінний варіант одночасно і смачної пісної закуски, і цікавої грибної холодної закуски до свята. Їх можна приготувати з вечора, а вдень вже подати на стіл. Допоможе вам створити в домашніх умовах смачні мариновані печериці по-корейськи – блюдо швидкого приготування – покроково оформлений рецепт з фото і детальним описом процесу створення цієї грибної закуски.

Складові:

Гриби по-корейськи в домашніх умовах

  • печериці (не більше середнього розміру) – 250 гр;
  • оцет – 3 ст.л.;
  • морква – 250 гр;
  • часник – 1 невелика головка;
  • олія рослинна – 3 ст.л.;
  • цукор – 2 ч.л.;
  • приправа для моркви по-корейськи – 3 ч.л.;
  • цибуля – 2 головки;
  • суміш перців – за смаком.

Як приготувати шампіньйони по-корейськи з морквою та цибулею

Починати приготування потрібно з того, що слід очистити всі овочі і вимити їх. Промити і зрізати все зайве з печериць. Закип’ятити воду в великому сотейнику. Покласти підготовлені гриби в киплячу воду і варити чверть години.

Гриби по-корейськи в домашніх умовах

Моркву натерти на крупній брусочковій тертці або тертці для моркви по-корейськи.

Гриби по-корейськи в домашніх умовах

Нарізати на півкільця цибулю. Пропустити крізь прес часникові зубці.

Гриби по-корейськи в домашніх умовах

Додати до овочів оцет і рослинну олію.

Мариновані печериці по-корейськи з морквою та цибулею

Відварені гриби трохи остудити і, нарізавши на половинки, додати до овочів.

Мариновані печериці по-корейськи з морквою та цибулею

Всипати пакетик приправи, додати цукор і сіль, регулюючи смак страви. Перемішати грибну закуску і просто залишити на ніч у холодильнику.

Мариновані печериці по-корейськи з морквою та цибулею

Готові мариновані печериці по-корейськи перемішати і подавати до столу. Смачного!

Мариновані печериці по-корейськи з морквою та цибулею

Ароматні мариновані гриби швидкого приготування відмінно урізноманітнюють застілля в святкові дні, а також, доповнять і збагатять повсякденне меню. Домашня швидка грибна закуска виходить пікантною, соковитою, пряної і нереально смачною! У запропонованому рецепті для маринування я використовувала шампіньйони, але ви можете взяти і інші гриби. Приготуйте самі вдома гриби з овочами за моїм рецептом і цей корейський салат, напевно, оселиться на сторінках вашої кулінарної записної книжки!

А цей простий відео-рецепт стане в нагоді вам, якщо ви хочете зробити мариновані печериці по-корейськи, але без овочів.

Готуйте завжди з любов’ю, швидко, легко і просто! ?