М’ясні рулетики з начинкою з сала з часником

М’ясні рулетики з начинкою з сала з часником – це хороший варіант, щоб урізноманітнити повсякденне меню. Така страва швидко готується і чудово смакує.

Для приготування простої страви необхідна мінімальна кількість інгредієнтів:

  • 300 грамів телятини;
  • 100 грамів солоного сала;
  • часник;
  • перець та сіль за смаком.

М'ясні рулетики.

Як приготувати м’ясні рулетики з начинкою з сала з часником

Спочатку треба порізати м’ясо на пласти. Робіть це впоперек волокон, як на фото.

М'ясні рулетики з начинкою з сала з часником

Далі необхідно відбити телятину з двох сторін, посолити та трохи поперчити.

М'ясні рулетики з начинкою з сала з часником

Часник і сало треба подрібнити тим способом, який є для вас найзручнішим.  Можна, наприклад, дрібно нарізати обидва інгредієнти та потовкти в ступці.

М'ясні рулетики з начинкою з сала з часником

На край кожного шматка викладіть товчене сало з часником.

М'ясні рулетики з начинкою з сала з часником

Далі акуратно загортайте шматочки в рулети.

М'ясні рулетики з начинкою з сала з часником

Всі шматочки треба обкрутити ниткою, аби вони не розгорталися.

М'ясні рулетики з начинкою з сала з часником

Далі налийте на пательню олію, розігрійте та обсмажуйте рулети до готовності.

М'ясні рулетики з начинкою з сала з часником

Коли рулетики вистигнуть – знімайте з них нитки та подавайте до столу.

М'ясні рулетики з начинкою з сала з часником

Така смакота чудово поєднується з будь-якими гарнірами.

М'ясні рулетики з начинкою з сала з часником

Така закуска буде смакувати до пива, зможе виступати в якості одної з основних страв вашого меню, а також прикрасить святковий стіл. Тож готуйте і смакуйте.