М’ясні рулетики з начинкою з сала з часником – це хороший варіант, щоб урізноманітнити повсякденне меню. Така страва швидко готується і чудово смакує.
Інгредієнти: Перець чорний мелений, Сало, Сіль, Соняшникова олія, Телятина, Часник
Для приготування простої страви необхідна мінімальна кількість інгредієнтів:
- 300 грамів телятини;
- 100 грамів солоного сала;
- часник;
- перець та сіль за смаком.
Як приготувати м’ясні рулетики з начинкою з сала з часником
Спочатку треба порізати м’ясо на пласти. Робіть це впоперек волокон, як на фото.
Далі необхідно відбити телятину з двох сторін, посолити та трохи поперчити.
Часник і сало треба подрібнити тим способом, який є для вас найзручнішим. Можна, наприклад, дрібно нарізати обидва інгредієнти та потовкти в ступці.
На край кожного шматка викладіть товчене сало з часником.
Далі акуратно загортайте шматочки в рулети.
Всі шматочки треба обкрутити ниткою, аби вони не розгорталися.
Далі налийте на пательню олію, розігрійте та обсмажуйте рулети до готовності.
Коли рулетики вистигнуть – знімайте з них нитки та подавайте до столу.
Така смакота чудово поєднується з будь-якими гарнірами.
Така закуска буде смакувати до пива, зможе виступати в якості одної з основних страв вашого меню, а також прикрасить святковий стіл. Тож готуйте і смакуйте.