Курячий суп із зеленим горошком і картоплею

Дуже доречно, в обідню пору посмакувати курячим супом із зеленим горошком. Для того, щоб він був ароматнішим, краще використати придбане в магазині копчене філе або курячий окіст. Готувати для своїх рідних гороховий суп із зеленого горошку можна, як влітку (зі свіжого), так і взимку (із замороженого) продукту. Смак першої страви від цього не міняється. Дуже важливо, що на приготування цього супу знадобиться досить мало часу. Тим більше, що й покроковий фоторецепт стане неабияким помічником.

Для приготування супу слід підготувати:

Курячий суп із зеленим горошком

  • копчений окіст;
  • цибулю;
  • картоплю;
  • зелений горошок;
  • сіль;
  • рослинну олію;
  • зелень кропу.

Переважно, рідко хто з господинь під час приготування тієї чи іншої  страви стежить за пропорційною кількістю складників. Тому, цей рецепт саме для них. Він орієнтований на кулінарний досвід. Орієнтовно, необхідно взяти каструлю, яка вміщує 4 літри води. На таку кількість можна використати 500 грамів горошку (все залежить від смакових уподобань). Це стосується й інших компонентів курячого супу з зеленим горошком. Читачам потрібно лише уважно ознайомитись із технологію приготування.

Як приготувати суп із зеленим горошком

Цибулю потрібно дрібно нарізати.

Курячий суп із зеленим горошком

М’ясо слід відокремити від кістки та нарізати на середні шматки. Шкірку також можна зняти, в ній багато холестерину.

Курячий суп із зеленим горошком

М’ясо з цибулею треба обсмажити на олії на сковороді.

Курячий суп із зеленим горошком

Картоплю слід почистити та нарізати на кубики.

Курячий суп із зеленим горошком

Горошок почистити.

Курячий суп із зеленим горошком

У киплячу воду потрібно вкинути картоплю та горох, після цього, додати засмажку. Для того щоб суп вийшов більш наваристим, можна зварити й кістку від окосту, а потім викинути її.

Курячий суп із зеленим горошком

Суп буде готовим тоді, коли звариться картопля. Насамкінець, до страви необхідно додати сіль і поварити суп ще 2 хвилини. Перед подачею на стіл, його слід прикрасити ароматною зеленню.

Курячий суп із зеленим горошком

Такий курячий суп із зеленого горошку готується дуже швидко.

Курячий суп із зеленим горошком

Оригінальний і легкий смак супу викликає бажання насолоджуватися ним знову й знову.