Дуже доречно, в обідню пору посмакувати курячим супом із зеленим горошком. Для того, щоб він був ароматнішим, краще використати придбане в магазині копчене філе або курячий окіст. Готувати для своїх рідних гороховий суп із зеленого горошку можна, як влітку (зі свіжого), так і взимку (із замороженого) продукту. Смак першої страви від цього не міняється. Дуже важливо, що на приготування цього супу знадобиться досить мало часу. Тим більше, що й покроковий фоторецепт стане неабияким помічником.
Інгредієнти: Вода, Зелений горошок, Картопля, Кріп, Куряча грудка копчена, Рослинна олія, Сіль, Цибуля
Для приготування супу слід підготувати:
- копчений окіст;
- цибулю;
- картоплю;
- зелений горошок;
- сіль;
- рослинну олію;
- зелень кропу.
Переважно, рідко хто з господинь під час приготування тієї чи іншої страви стежить за пропорційною кількістю складників. Тому, цей рецепт саме для них. Він орієнтований на кулінарний досвід. Орієнтовно, необхідно взяти каструлю, яка вміщує 4 літри води. На таку кількість можна використати 500 грамів горошку (все залежить від смакових уподобань). Це стосується й інших компонентів курячого супу з зеленим горошком. Читачам потрібно лише уважно ознайомитись із технологію приготування.
Як приготувати суп із зеленим горошком
Цибулю потрібно дрібно нарізати.
М’ясо слід відокремити від кістки та нарізати на середні шматки. Шкірку також можна зняти, в ній багато холестерину.
М’ясо з цибулею треба обсмажити на олії на сковороді.
Картоплю слід почистити та нарізати на кубики.
Горошок почистити.
У киплячу воду потрібно вкинути картоплю та горох, після цього, додати засмажку. Для того щоб суп вийшов більш наваристим, можна зварити й кістку від окосту, а потім викинути її.
Суп буде готовим тоді, коли звариться картопля. Насамкінець, до страви необхідно додати сіль і поварити суп ще 2 хвилини. Перед подачею на стіл, його слід прикрасити ароматною зеленню.
Такий курячий суп із зеленого горошку готується дуже швидко.
Оригінальний і легкий смак супу викликає бажання насолоджуватися ним знову й знову.