Курячі нагетси на сковороді – хрусткі та смачні

Пропоную вашій увазі рецепт простої та смачної закуски, яку можна легко приготувати з курячої грудки – золотисті курячі нагетси з хрусткою скоринкою.
Такий варіант приготування м’яса курки схожий на той, як готуються в Макдональдсі. Він допоможе урізноманітнити закуску на святковому застіллі, а також, відмінно доповнить снеки, бутерброди чи піцу під час перегляду футбольного матчу в дружній компанії. Використайте мій докладний та покроково оформлений рецепт з фото та спробуйте приготувати смачні хрусткі курячі нагетси-мак в домашніх умовах смачно та правильно.

Нам знадобляться:

Нагетси з курячої грудки в паніровці на сковороді

  • 1 куряча грудка;
  • 100 гр борошна;
  • 1 куряче яйце;
  • 60 гр панірувальних сухарів;
  • 1 ч. л. паприки;
  • сіль, орегано, пряні трави – за смаком.

Зміст

Як приготувати нагетси з курки в хрусткій паніровці

Перше, що потрібно зробити для приготування апетитної м’ясної закуски – підготувати куряче філе. Для цього, грудку промиваємо водою, видаляємо плівки та трохи обсушуємо паперовими серветками.

Хрусткі нагетси з курки в домашніх умовах

Далі, філе нарізаємо продовгуватими, достатньо товстими шматочками (приблизно як на фото).

Хрусткі нагетси з курки в домашніх умовах

Далі, м’ясо солимо та приправляємо орегано і травами. Для отримання рум’яної золотистої скоринки до порції панірувальних сухарів додаємо паприку. Для підсилення смаку в паніровку можна також всипати трохи спецій. Кожен шматочок курки обвалюємо з усіх боків в борошні.

Хрусткі курячі нагетси

В мисці збиваємо яйце з щіпкою солі. Підготовлені шматочки філе вмочуємо в яєчну суміш, а потім, добряче обвалюємо в панірувальній суміші.

Хрусткі нагетси з курки в домашніх умовах

Залишається обсмажити шматочки курочки у фритюрі чи на сковороді у великій кількості олії.

Хрусткі нагетси з курки в домашніх умовах

Хрусткі та рум’яні нагетси викладаємо на блюдо та, не даючи нашій м’ясній закусці охолонути, подаємо на стіл.

Хрусткі нагетси з курки в домашніх умовах

Подавати до столу апетитні шматочки курочки бажано із будь-яким соусом, який обираємо за своїм смаком! В моїй родині найкращім вважається поєднанням з сальсою або тартаром.

Хрусткі нагетси з курки в домашніх умовах

Домашні курячі нагетси – відео-рецети

Цей рецепт просто фантастичний! Куряче філе за лічені хвилини стає ніжним, м’яким і соковитим. І зовсім незрозуміло на смак чи це курка, чи  то свинина, а може риба. Готується просто елементарно і з мінімального набору продуктів.

Ці нагетси готуються легко і просто, але за смаком виходять смачніші ніж в Мак Даке.

А ось як готує нагетси по-домашньому автор канала GEORGY KAVKAZ. Я би сказала, що це нагетси по-кавказськи. 😉

Найкраще курячі нагетси смакують в теплому вигляді, поки вони хрусткі, але хочу зазначити, що домашні нагетси не втрачають свого смаку і після охолодження. Як бачите, приготувати цю смачну та універсальну закуску дуже просто і швидко, достатньо 10 хвилин, щоб на столі з’явилася смачна курочка в хрусткій скоринці!