Курячі котлети з сиром і маслом - смачні, соковиті і ніжні

Курячі котлети з сиром і маслом – смачні, соковиті і ніжні

Ніжні і дуже смачні курячі котлети з сиром і маслом – це чудова гаряча закуска, яка виручить господиню не залежно від випадку. Соковиті котлети з курячого фаршу гармонійно поєднується з будь-яким гарніром і овочевими салатами. Вони можуть бути як повсякденною стравою, так і гарячою мясною закускою на святковому столі. Покроково оформлений рецепт з фото допоможе вам приготувати самостійно запропоновані сьогодні домашні сирні котлети з курячої грудки.

Складові:

Ніжні котлети з курячої грудки

  • куряча грудка – 1 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • сир твердий – 100 гр;
  • масло вершкове – 50 гр;
  • перець чорний – 5 гр;
  • цільнозернове борошно – 100 гр;
  • сіль та спеції – за смаком.

Як приготувати курячі котлети з сиром і маслом

Починається приготування з того, що потрібно вимити куряче філе і висушити за допомогою паперових рушників. Очищену цибулю, теж, слід вимити. Подрібнити курячу грудку разом з цибулиною в фарш за допомогою комбайна або м’ясорубки.

Ніжні котлети з курячої грудки

Додати до фаршу прянощі.

Соковиті котлети з курячого фаршу

Всипати тертий сир.

Соковиті котлети з курячого фаршу

Додати до фаршу нарізане дрібними шматочками холодне масло. Ретельно перемішати інгредієнти.

Курячі котлети з сиром і маслом - смачні, соковиті і ніжні

Сформувати котлетки за допомогою мокрих долонь, обваляти в цільнозерновому борошні й обсмажити в розігрітій олії, до золотистого кольору. Зауважу, що котлетки можна панірувати як в борошні, так і в звичайних пшеничних сухарях.

Курячі котлети з сиром і маслом - смачні, соковиті і ніжні

Коли курячі котлети обсмажаться на сковороді з двох сторін, вам залишиться просто подати ароматну м’ясну закуску з курячого фаршу до столу. Ніжний вершковий аромат і хрустка скоринка полонять кожного.

Курячі котлети з сиром і маслом - смачні, соковиті і ніжні

У гарячому вигляді курячі котлети з сиром і маслом виходять дуже соковиті, ніжні і неймовірно смачні. Наявність вершкового масла та сиру у фарші – ось маленький секрет унікального смаку страви. При наявності готового курячого фаршу готується вона всього 7 хвилин.

Смачного!