Фарширована курка з хрусткою скоринкою – це смачна і соковита страва, яку можна подавати як до повсякденного, так і до святкового столу. Таким способом можна готувати як невеличкі тушки, так і велику курку.
Інгредієнти: Карі, Курка, Паприка, Рослинна олія, Сіль, Цибуля, Часник
Як запекти фаршировану курку в духовці цілком
Візьміть тушки, обскубайте від залишків пір’я та добре помийте.
Лишіть тушки стікати, а тим часом зробіть суміш спецій. Для цього необхідно взяти: 1 столову ложку солі, 1 чайну ложку приправи “Каррі”, 1 чайну ложку солодкої паприки.
Додайте до них 4 столові ложки олії і все добре перемішайте.
Добре обмастіть тушки цією сумішшю.
Поріжте на кубики 1 велику цибулину.
Також подрібніть пласкою стороною ножа 3 зубчики часнику (великі).
Змішуйте цибулю та часник в тарілці із залишками спецій.
А далі набийте цією сумішшю тушки.
Скріпіть ніжки ниткою чи дротиком.
Випікати курку треба при температури 200 градусів за Цельсієм протягом 1,5 години. Але через 60 хвилин перевірте страву, бо вона може бути вже готовою. Все залежить від вашої пічки.
Курку можна подавати цілою.
Або розрізати та подати разом з гарніром.
Така ароматна і хрустка страва точно всім сподобається. Смачного.