Котлети рубані з курячих грудок з майонезом і цибулею

Рубані котлети з курячих грудок з майонезом і цибулею – це просто, ситно та смачно. Плюс приготування таких котлет в тому, що їх можна зробити і без використання м’ясорубки.

Для котлет треба взяти такі інгредієнти:

Котлети рубані з курячих грудок з майонезом і цибулею

  • 1 куряча грудка або 2 філе;
  • 3-4 великі цибулини;
  • 180-200 грамів майонезу (жирність на ваш розсуд);
  • 1 яйце;
  • сіль;
  • 1 столова ложка борошна (не обов’язково).

Як приготувати рубані котлети з курячої грудки з майонезом і цибулею

Постарайтеся нарубати філе якомога дрібніше.

Котлети рубані з курячих грудок з майонезом і цибулею

Також дуже дрібно наріжте цибулю, щоб вона добре промаринувался і просмажилася.

Котлети рубані з курячих грудок з майонезом і цибулею

Перемішайте м’ясо і цибулю.

Котлети рубані з курячих грудок з майонезом і цибулею

Додайте майонез, і все добре вимішайте, щоб маса вийшла густою (в ній має стояти ложка). Відправте заготовку в холодильник на 30-60 хвилин.

Котлети рубані з курячих грудок з майонезом і цибулею

Далі додайте до фаршу яйце і сіль.

Котлети рубані з курячих грудок з майонезом і цибулею

Також можна додати борошно, але це робиться виключно для того, щоб котлети не розвалилися. Якщо маса і так достатньо густа – можна борошно не класти.

Розігрійте пательню, налийте олію, викладіть масу ложкою, як на оладки, і смажте.

Котлети рубані з курячих грудок з майонезом і цибулею

Старайтеся робити котлети більш пласкими, щоб вони добре просмажилися. Обсмажте їх з кожної сторони по 5-7 хвилин.

Котлети рубані з курячих грудок з майонезом і цибулею

Ось і все, можна подавати страву до столу.

Котлети рубані з курячих грудок з майонезом і цибулею

Такі котлети будуть відмінно смакувати з різними гарнірами. Їх можна подавати навіть до святкового столу. Смачного!