Коржі на кефірі з м’ясом і зеленню на сковороді

Коржі на кефірі – поживна, проста та смачна страва, яка сподобається вам і вашим рідним.

Для приготування вам знадобляться наступні інгредієнти:

Коржі на кислому молоці з м'ясом і зеленню

  • кефір або кисле молоко – 250 грамів;
  • борошно – 500 грамів;
  • яйця курячі – 1 штука;
  • сіль – ½ чайної ложки;
  • сода – ½ чайної ложки;
  • свинячий фарш – 400 грамів;
  • зелень кропу і петрушки – за смаком;
  • цибуля – 2 штуки.

Як приготувати коржі на кефірі з начинкою на сковороді

Спочатку збийте виделкою яйце, далі додайте кефір або кисле молоко, сіль і перемішайте масу, щоб вона стала однорідною.

Коржі на кислому молоці з м'ясом і зеленню

Далі додайте половину борошна і насипте зверху соду, перемішайте тісто ще раз. Після цього додавайте другу частину борошна порційно і все добре вимішуйте.

Коржі на кефірі з м'ясом і зеленню на сковороді

Тісто не повинно липнути до рук.

Далі зробіть начинку. Для цього додайте до фаршу подрібнену цибулю, зелень, сіль та перець.

Коржі на кефірі з м'ясом і зеленню на сковороді

Тепер беріть шматочки тіста, які по розміру нагадують великий абрикос, розкатуйте їх в кружальця 15 сантиметрів в діаметрі, викладайте фарш на одну сторону і розподіляйте по поверхні, відступивши 1 сантиметр від краю.

Коржі на кефірі з м'ясом і зеленню на сковороді

Далі защіпніть краї, щоб вийшло як на фото. У вас має вийти коржик, схожий на чебурек.

Коржі на кефірі з м'ясом і зеленню на сковороді

Тепер лишилося налити на пательню олію, розігріти та обсмажити коржики з обох боків до золотої скоринки.

Коржі на кефірі з м'ясом і зеленню на сковороді

Таку смакоту можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді.