Корейський суп з локшиною, овочами і імбирними міні-фрикадельками

Корейський суп з локшиною, з редькою дайкон, морквою та імбирними м’ясними ньокі з легкістю можна приготувати й на українській кухні. Ньокі з імбирного тіста слід замінити на міні-фрикадельки з імбиром, а сам бульйон зробити не таким гострим. Покрокові фотографії проілюструють легкість приготування ніжного та апетитного супу корейської кухні.

Складники:

Корейська суп з локшиною

  • 1 літр води;
  • 250 грамів курячого фаршу;
  • 1 морквина;
  • 1 редька дайкон;
  • 1 ріпчаста цибулина;
  • 70 грамів свіжої зелені (кріп, кінза, часник і цибуля);
  • 50 грамів імбирного кореня.

Як приготувати корейський суп з локшиною з овочів і імбирними фрикадельками

Насамперед, необхідно поставити на плиту воду, тому що овочі необхідно кидати в бульйон лише тоді, коли він закипить.

За цей час слід приготувати фарш: корінь імбиру потрібно натерти на дрібній тертці й відправити його до подрібненого в м’ясорубці курячого м’яса. Сіль та перець необхідно додати за смаком. Всі складники слід старанно перемішати та залишити на деякий час, щоб імбирний фарш наситився ароматами.

Корейська суп з локшиною

Овочі потрібно помити та очистити від шкірки.

Корейська суп з локшиною

Потім, нарізати дайкон і моркву на тонкі слайси, завтовшки 2 мм. Такої ж товщини повинні бути півкільця ріпчастої цибулі.

Корейська суп з локшиною

Цибулю можна відправляти в підсолений та поперчений за смаком кип’яток. Морквяні слайси, з допомогою довгого ножа, необхідно “перетворити” на локшину, завширшки 2 мм.

Корейська суп з локшиною

Так само зробити зі слайсами дайкона.

Корейська суп з локшиною

Потім, овочеву локшину також вкинути в воду з цибулею.

З фаршу варто сформувати маленькі фрикадельки (діаметром 1-1,5 см).

Корейська суп з локшиною

Їх також вкинути в суп.

Корейська суп з локшиною

Доки міні-фрикадельки варяться, необхідно нарізати зелень кропу, кінзи, цибулі та часнику. Надто подрібнювати її не варто

Корейська суп з локшиною

Потім, зелень потрібно вкинути в суп і проварити її протягом декількох хвилин. Коли корейський суп з локшиною з овочів приготується його варто зняти з вогню, накрити кришкою та залишити настоюватись 10 хвилин.

Корейська суп з локшиною

Якщо комусь подобається гостра їжа, то до супу можна додати слайси гострого перцю та більше пряних приправ. Варто взяти до уваги, що кінза має специфічний смак, тому її можна замінити петрушкою.

Корейська суп з локшиною

Приготування їжі – це завжди творчий експеримент. Головне, щоб цей процес приносив справжнє задоволення.