Корейський суп з локшиною, з редькою дайкон, морквою та імбирними м’ясними ньокі з легкістю можна приготувати й на українській кухні. Ньокі з імбирного тіста слід замінити на міні-фрикадельки з імбиром, а сам бульйон зробити не таким гострим. Покрокові фотографії проілюструють легкість приготування ніжного та апетитного супу корейської кухні.
Інгредієнти: Вода, Дайкон, Зелень, Імбир, Курячий фарш, Морква, Цибуля, Часник
Кухня: Корейська кухня
Складники:
- 1 літр води;
- 250 грамів курячого фаршу;
- 1 морквина;
- 1 редька дайкон;
- 1 ріпчаста цибулина;
- 70 грамів свіжої зелені (кріп, кінза, часник і цибуля);
- 50 грамів імбирного кореня.
Як приготувати корейський суп з локшиною з овочів і імбирними фрикадельками
Насамперед, необхідно поставити на плиту воду, тому що овочі необхідно кидати в бульйон лише тоді, коли він закипить.
За цей час слід приготувати фарш: корінь імбиру потрібно натерти на дрібній тертці й відправити його до подрібненого в м’ясорубці курячого м’яса. Сіль та перець необхідно додати за смаком. Всі складники слід старанно перемішати та залишити на деякий час, щоб імбирний фарш наситився ароматами.
Овочі потрібно помити та очистити від шкірки.
Потім, нарізати дайкон і моркву на тонкі слайси, завтовшки 2 мм. Такої ж товщини повинні бути півкільця ріпчастої цибулі.
Цибулю можна відправляти в підсолений та поперчений за смаком кип’яток. Морквяні слайси, з допомогою довгого ножа, необхідно “перетворити” на локшину, завширшки 2 мм.
Так само зробити зі слайсами дайкона.
Потім, овочеву локшину також вкинути в воду з цибулею.
З фаршу варто сформувати маленькі фрикадельки (діаметром 1-1,5 см).
Їх також вкинути в суп.
Доки міні-фрикадельки варяться, необхідно нарізати зелень кропу, кінзи, цибулі та часнику. Надто подрібнювати її не варто
Потім, зелень потрібно вкинути в суп і проварити її протягом декількох хвилин. Коли корейський суп з локшиною з овочів приготується його варто зняти з вогню, накрити кришкою та залишити настоюватись 10 хвилин.
Якщо комусь подобається гостра їжа, то до супу можна додати слайси гострого перцю та більше пряних приправ. Варто взяти до уваги, що кінза має специфічний смак, тому її можна замінити петрушкою.
Приготування їжі – це завжди творчий експеримент. Головне, щоб цей процес приносив справжнє задоволення.