Корейська морква – відмінна закуска у будь-якому випадку, в тому числі, і у святковому. Цю страву можна вживати і в самостійному вигляді, і як доповнення до інших страв, і, в сполученні з іншими інгредієнтами, морква по-корейськи може утворювати нові смачні страви.Ось і в нашому, запропонованому сьогодні рецепті смачного майонезного салату з сухариками, корейська морквина виступає в ролі важливого пікантного компонента. Подробиці про те, як готується корейська морква з ковбасою і сухариками – простий та смачний салат з майонезом – вам продемонструє цей рецепт з покроково зробленими фото.
Інгредієнти: Білокачанна капуста, Ковбаса копчена, Майонез, Морква по-корейськи, Сухарики, Яйце
Складові:
- морквина по-корейськи – 700 гр;
- сухарики (домашні, але можна і покупні) – 30 гр;
- яйце куряче – 1 шт.;
- капуста (в даному рецепті – білокачанна) – 100 гр;
- ковбаса (копчена) – 100 гр;
- майонез – близько 2 повних ст. ложок.
Як приготувати корейську моркву з ковбасою, сухариками та майонезом
Перший інгредієнт, яким ми займемося – капуста. Продукт перекладаємо на кухонну доску, видаливши верхні листки, нарізаємо дрібними смужками. Перекладаємо нарізку з капусти до миски і розминає руками.
Ковбасу для нашої страви подрібнити дрібною соломкою. Вибір сорту копченої ковбаски не важливий і залежить тільки від ваших вподобань.
Відварене куряче яйце треба просто порубати ножем на кубики.
Перш ніж додати до салату готову корейську моркву, нарізаємо її подрібніше та перекладемо до решти інгредієнтів до миски.
Останнім продуктом вкладаємо сухарики. У нас вони з пачки – магазинні, але при бажанні можна і свої домашні приготувати.
Для заправки беремо майонез. Цей популярний соус може бути як покупним, так і домашнім. У списку інгредієнтів немає солі, оскільки ця спеція, на наш погляд, зайва в страві. Корейська морква і майонез цілком компенсує її відсутність. Але якщо вам здасться салат прісним, то, будь ласка, досоліть і поперчіть нас свій смак.
Перемішуємо все покладені до миски продукти.
Наш салат з корейською морквою, ковбасою і сухариками готовий.
Цей простий, але дуже смачний салат з сухариками потрібно відразу подавати на стіл, поки сухарики НЕ розм’якали і не втратили хрусткість. Цей момент обов’язково потрібно враховувати, якщо вирішите зробити цю страву на святковий стіл.
Всім приємного і смачного перекусу!