Карвінг для початківців з овочів і фруктів з фото і відео

Карвінгом називають мистецтво художнього різблення на овочах та фруктах.  Таким же способом прикрашають й шоколад та сир.  Їстівні прикраси чудово виглядають на святковому столі.

Особисто я почала займатися карвінгом нещодавно.  У мене базовий рівень, але я постійно вдосконалюю свої навички.  Чому саме карвінг?  Все дуже просто.  Скоро Новий рік і мені дуже хочеться здивувати рідних по-справжньому казковим новорічним меню.  Але я прихильниця красивої подачі на кожен день.  Адже такі страви й око радують, і смакують краще.

Пропоную подивитися відео, де показані витвори, які виходять за допомогою цієї унікальної техніки.

Я постійно шукаю майстер-класи з карвінгу онлайн.  Зовсім випадково я натрапила на сайт члена Національної академії Кухні Франції Michael Goursillaud.  Серед його титулів є призер чемпіонату Європи 2010, а також Франції 2008.  Крім цього у 2012 році він став віце-чемпіоном Франції.  Його відео допомагають мені опанувати мистецтво карвінгу.  І вам раджу пройти курс карвінгу для початківців: creasculptures.com

За бажанням, курс можна пройти у самого майстра.  А можете й у мене трохи повчитися.  Головне – терпіння, натхнення й спеціальні ножі для карвінгу.  Як на фото нижче.  І, побільше фруктів та овочів для практики 😊karving00

Проте, з самого початку й гострого ножа вистачить.  Або, якщо є, скальпелю.

Розпочнемо наше навчання карвінгу для початківців з ось цих уроків: