Запропонований сьогодні смачний курячий суп з вермішеллю і картоплею, селерою, морквою і зеленню петрушки – це легка і вітамінна перша страва найпростішого приготування. Він виходить ситним, пряним і дуже апетитним. Такий вермішелевий суп з куркою і картоплею чудово поєднується з грінками, домашнім часниковим хлібом або цибульними булочками і свіжою зеленню. Покроково оформлений рецепт з фото допоможе варити прозорий картопляний суп з вермішеллю і куркою правильно, швидко і смачно.
Інгредієнти: Вермішель, Вершкове масло, Зелень петрушки, Картопля, Курячі стегна, Морква, Перець чилі, Селера, Спеції, Цибуля
Складові:
- корінь селери – 40 гр;
- спеції;
- зелень петрушки;
- морква – 1/2 шт.;
- чилі перець – 1 см;
- вершкове масло – 10 гр;
- картопля – 3 шт.;
- вермішель або локшина – 1 ст.л.;
- цибуля – 1/2 шт.;
- куряче стегно – 1 шт.
Зміст
Як зварити курячий суп з вермішеллю і картоплею
Починається приготування з того, що потрібно очистити коренеплоди і вимити. Нарізати картоплю на невеликого розміру шматки, залити водою і відправити варитися до закипання.
Як тільки вода закипить, слід додати рубане дрібними шматочками м’ясо курки. У мене, це стегно без шкірки. Якщо хочете щоб ваш домашній суп з куркою був прозорим, то, як тільки вода в каструлі повторно закипить, збавте вогонь і варіть страву при малому кипінні. Якщо з’явиться, так звана, пінка, то зніміть її.
Тим часом, для обсмажування потрібно подрібнити цибулю на кубики, моркву і селеру соломкою. Нарізати кільцями чилі перець.
Розтопити потрібну порцію масла і обсмажити овочі до золотистості. Додати підготовлені овочі в суп коли картопля стане м’якою. На цьому ж етапі варто всипати вермішель або локшину.
Присмачити готовий вермішелевий суп з куркою і картоплею рубаною на дрібно зеленню, сіллю і перцем довести страву до смаку, зняти з вогню і, накривши кришкою, дати обмінятися ароматами і смаковими якостями десять хвилин.
Готовий простий домашній картопляний суп з вермішеллю і куркою акуратно розлити по глибоких тарілках.
Смачного!
Ароматний і насичений в смаку суп з м’ясом, овочами і корінням прекрасно урізноманітнить ваші звичні домашні супи. Страва відрізняється пряним ароматом селери, поживним курячим бульйоном і м’якими золотистими овочами, які апетитно виблискують в тарілці.
Вермішелевий суп з курячим м’ясом і картоплею – відео-рецепти
Кожен кулінар знає, що страву з однією назвою можна приготувати по-різному. Тому, використовуючи авторські відео-рецепти з ютуба, пропоную зробити картопляний суп з вермішеллю і куркою на бульйоні з курячих крилець. Як правильно варити страву за такою технологією дивіться у відео.
З цього авторського відео дізнаєтеся як легко і просто варити курячий суп з вермішеллю і картоплею без засмажки. Автор просто і покроково демонструє не тільки приготування самого супчика, а й докладно розповідає як правильно варити курячий бульйон для нього.
Який би спосіб приготування ви не обрали, домашній курячий суп з вермішеллю і картоплею завжди виходить легкий, ситний і неймовірно наваристий. Проста і смачна гаряча перша страва відмінно зігріє в холодні дні і додасть сил в негоду.