Повноцінний комплексний обід, як правило, в себе включає таке блюдо як салат. Величезна кількість рецептів дозволяє готувати оригінальні і смачні обіди, практично, кожен день, не повторюючись. Навіть класичний салат завжди можна змінювати, головне, лише вдало комбінувати інгредієнти. Наша сьогоднішня пропозиція – пікантний і дуже смачний картопляний салат з корейською морквою і ковбасою, яйцями і болгарським перцем. Незвичайний і пікантний смак йому задає корейська морква та солодкий болгарський перчик. Решта кулінарних подробиць демонструє покроково оформлений рецепт з фото.
Інгредієнти: Болгарський перець, Картопля, Ковбаса копчена, Майонез, Морква по-корейськи, Огірок, Сіль, Яйце
Складові:
- картопля (вже відварені в мундирі) – 2 шт.;
- яйця відварені в круту – 2 шт.;
- копчена ковбаса (типу – салямі) – 100 гр;
- свіжий огірок – 1 шт.;
- солодкий перець (червоний, болгарський) – 1 шт.;
- морквина по-корейськи – 100 гр;
- майонез – 3 ст. ложки;
- сіль – щіпка.
Як приготувати салат з корейською морквою і ковбасою, картоплею, яйцем і болгарським перцем
Нам доведеться в салаті подрібнювати практично всі інгредієнти, тому, підбираємо гострий ножик і починаємо готувати. Послідовність, за якою потрібно нарізати продукти, ролі не грає. Ну, давайте почнемо з картоплі (очищеної від шкірки, в якій вона варилася) і очищених від шкаралупи курячих яєць. Ці інгредієнти ріжемо кубиками.
Від шкірки «звільняємо» свіжий огірочок. Ріжемо його аналогічно з попередніми компонентами салату, тобто, кубиками. Перчик (у нас він червоного кольору) очищаємо від насіння та подрібнюємо дрібними кубиками.
Також кубиками нарізаємо ковбасу і додаємо вже готову пікантну корейську моркву.
Наш оригінальний салат залишилося тільки заправити вашим улюбленим майонезом. Я завжди роблю свій домашній майонез. Можна трохи підсолити, більше спецій ніяких не потрібно. Перемішуємо.
Пікантний, з насиченим смаком, незвичайний, але дуже смачний салат з корейською морквою і ковбасою можна відразу подавати до столу!
Приємного всім перекусу!