Картопляний салат з корейською морквою і ковбасою, яйцями і болгарським перцем

Картопляний салат з корейською морквою і ковбасою, яйцями і болгарським перцем

Повноцінний комплексний обід, як правило, в себе включає таке блюдо як салат. Величезна кількість рецептів дозволяє готувати оригінальні і смачні обіди, практично, кожен день, не повторюючись. Навіть класичний салат завжди можна змінювати, головне, лише вдало комбінувати інгредієнти. Наша сьогоднішня пропозиція – пікантний і дуже смачний картопляний салат з корейською морквою і ковбасою, яйцями і болгарським перцем. Незвичайний і пікантний смак йому задає корейська морква та солодкий болгарський перчик. Решта кулінарних подробиць демонструє покроково оформлений рецепт з фото.

Складові:

  • картопля (вже відварені в мундирі) – 2 шт.;
  • яйця відварені в круту – 2 шт.;
  • копчена ковбаса (типу – салямі) – 100 гр;
  • свіжий огірок – 1 шт.;
  • солодкий перець (червоний, болгарський) – 1 шт.;
  • морквина по-корейськи – 100 гр;
  • майонез – 3 ст. ложки;
  • сіль – щіпка.

Як приготувати салат з корейською морквою і ковбасою, картоплею, яйцем і болгарським перцем

Нам доведеться в салаті подрібнювати практично всі інгредієнти, тому, підбираємо гострий ножик і починаємо готувати. Послідовність, за якою потрібно нарізати продукти, ролі не грає. Ну, давайте почнемо з картоплі (очищеної від шкірки, в якій вона варилася) і очищених від шкаралупи курячих яєць. Ці інгредієнти ріжемо кубиками.

Салат з корейської моркви і болгарського перцю, з картоплею та ковбасою

Від шкірки «звільняємо» свіжий огірочок. Ріжемо його аналогічно з попередніми компонентами салату, тобто, кубиками. Перчик (у нас він червоного кольору) очищаємо від насіння та подрібнюємо дрібними кубиками.

Картопляний салат з корейською морквою і ковбасою, яйцями і болгарським перцем

Також кубиками нарізаємо ковбасу і додаємо вже готову пікантну корейську моркву.

Картопляний салат з корейською морквою і ковбасою, яйцями і болгарським перцем

Наш оригінальний салат залишилося тільки заправити вашим улюбленим майонезом. Я завжди роблю свій домашній майонез. Можна трохи підсолити, більше спецій ніяких не потрібно. Перемішуємо.

Картопляний салат з корейською морквою і ковбасою, яйцями і болгарським перцем

Пікантний, з насиченим смаком, незвичайний, але дуже смачний салат з корейською морквою і ковбасою можна відразу подавати до столу!

Картопляний салат з корейською морквою і ковбасою, яйцями і болгарським перцем

Приємного всім перекусу!