Поданий нижче рецепт із картоплі є відмінним гарніром до страв із риби, м’ясних продуктів, а також до овочевих салатів. Ця страва чудово підійде як до святкової вечері, так і до звичайного обіду. Для приготування страви підійде будь-який майонез. Ця страва, безсумнівно, вийде смачною, а золота скоринка надасть картоплі неймовірно апетитного вигляду. Покроково оформлений рецепт із фото розкриє всі секрети приготування.
Інгредієнти: Картопля, Майонез, Олія рослинна, Сіль, Спеції
Інгредієнти:
- картопля – від 4 шт.;
- майонез (будь-якої жирності) – 3 столові ложки;
- олія соняшникова – 2 столові ложки;
- сіль за смаком;
- суміш мелених перців – за бажанням;
Як приготувати картоплю з майонезом в духовці смачно і швидко
Беремо картоплю, бажано одного розміру, без видимих пошкоджень. Миємо її та очищаємо зручним для себе способом (використовуючи ніж або овочечистку).
Нарізаємо картоплю (як показано на фото). З однієї бульби виходить 4-6 шматочків. Перекладаємо картоплю у миску та присипаємо сіллю й улюбленими спеціями.
Далі додаємо до картоплі майонез.
Вливаємо олію.
Ретельно вимішуємо картоплю, щоб кожна часточка покрилася спеціями та майонезом. Шматочки картоплі викладаємо на деко та відправляємо в попередньо розігріту до 220 градусів духовку на пів години.
Готовність картоплі перевіряємо за допомогою ножа.
Смачного!
У даному рецепті за спеції можна використати духмяну зелень і подрібнений часничок.
Мінімум зусиль — і смачний картопляний гарнір уже на вашому столі!