Смачний кляр – запорука приготування відмінних страв. Тому зараз ми розкажемо, як просто зробити рисовий кляр. Його можна використовувати для обсмажування риби, курки, овочів, цвітної капусти.
Інгредієнти: Борошно пшеничне, Вода, Рисові пластівці, Сіль, Сухі дріжджі, Цукор
Для приготування візьміть такі інгредієнти:
- 100 грамів рисових пластівців;
- 1 чайну ложка сухих гранульованих дріжджів;
- 350 мілілітрів теплої питної води (38 ° С);
- 1/4 чайної ложки цукру;
- 1/2 чайної ложки дрібної солі;
- 2 столові ложки борошна (пшеничне).
Пластівці ви берете, щоб приготувати рисове борошно. Якщо не хочете витрачати на це час – можете придбати його в магазині.
Зміст
Як зробити рисове борошно в домашніх умовах
Щоб зробити борошно з пластівців, просто покладіть їх в блендер та подрібніть.
Як приготувати пишний кляр з рисової муки на дріжджах
Візьміть глибоку ємність, викладіть в неї дріжджі, цукор, додайте воду і перемішуйте інгредієнти вінчиком, аж доки цукор і дріжджі не розчиняться.
Почекайте, доки не з’явиться пінка, додайте рисове борошно, потім пшеничне борошно і все добре перемішайте. Далі закрийте ємність серветкою чи харчовою плівкою, відставте на 30 хвилин. Потім додайте сіль і можете починати працювати з кляром.
Сіль треба додавати в кінці, бо вона погано впливає на роботу дріжджів. Також, за бажанням, можете додати спеції і зелень в уже готовий кляр.