Хлібні тости з яйцем і зеленню на сніданок

Хлібні тости з яйцями та зеленню – ідеальний ситний поживний сніданок для вас та вашої родини. Пропонуємо вам рецепт тостів з перепелиними яйцями, бо вони краще виглядають на скибочках хліба. Якщо перепелиних нема, можете взяти і курячі, але вони можуть бути більшими за шматочки.

Для приготування знадобляться такі інгредієнти:

  • скибочки хліба або батона – 4 штуки;
  • яйце перепелине – 4 штуки;
  • олія – 2 столові ложки;
  • часник – 1 зубчик;
  • свіжа зелень – для прикраси;
  • сіль за смаком;
  • чорний мелений перець – за смаком.

Як приготувати тости з яйцем на сковороді

Якщо у вас не порізаний хліб, поріжте його на шматочки.

Хлібні тости з яйцем і зеленню

Змастіть пательню олією та підсмажте хліб.

Хлібні тости з яйцем і зеленню

Треба смажити шматочки з кожного боку до рум’яної скоринки.

Хлібні тости з яйцем і зеленню

Далі натріть хліб часником з одного боку.Хлібні тости з яйцем і зеленню

Знову налийте на пательню олію та підсмажте яйця.

Хлібні тости з яйцем і зеленню

Викладіть їх на шматочки хліба.

Хлібні тости з яйцем і зеленню

Та посипте посіченою зеленню. Це може бути кріп, кінза, петрушка.

Хлібні тости з яйцем і зеленню

Такі тости можна подавати як в якості сніданку, так і в якості перекусу.

Хлібні тости з яйцем і зеленню

А ще, вони чудово смакують з помідорами чері та тонко нарізаним беконом. Тож, експериментуйте та смакуйте.