Хлібні тости з яйцями та зеленню – ідеальний ситний поживний сніданок для вас та вашої родини. Пропонуємо вам рецепт тостів з перепелиними яйцями, бо вони краще виглядають на скибочках хліба. Якщо перепелиних нема, можете взяти і курячі, але вони можуть бути більшими за шматочки.
Інгредієнти: Олія рослинна, Перець чорний мелений, Сіль, Хліб, Часник, Яйця перепелині
Для приготування знадобляться такі інгредієнти:
- скибочки хліба або батона – 4 штуки;
- яйце перепелине – 4 штуки;
- олія – 2 столові ложки;
- часник – 1 зубчик;
- свіжа зелень – для прикраси;
- сіль за смаком;
- чорний мелений перець – за смаком.
Як приготувати тости з яйцем на сковороді
Якщо у вас не порізаний хліб, поріжте його на шматочки.
Змастіть пательню олією та підсмажте хліб.
Треба смажити шматочки з кожного боку до рум’яної скоринки.
Далі натріть хліб часником з одного боку.
Знову налийте на пательню олію та підсмажте яйця.
Викладіть їх на шматочки хліба.
Та посипте посіченою зеленню. Це може бути кріп, кінза, петрушка.
Такі тости можна подавати як в якості сніданку, так і в якості перекусу.
А ще, вони чудово смакують з помідорами чері та тонко нарізаним беконом. Тож, експериментуйте та смакуйте.