Грибний суп з плавленим сиром зі свіжих печериць

Грибний суп з плавленим сиром зі свіжих печериць – швидкий та смачний

Смачний і дуже швидкий в приготуванні сирно-грибний суп з ароматними свіжими печерицями та ніжним плавленим сиром підкоряє своїм ніжним вершковим смаком і чудовим насиченим ароматом. Така страва порадує смаковими якостями і легкістю приготування. Запропонований сьогодні грибний суп з плавленим сиром є досить універсальним і припаде до смаку навіть вегетаріанцям. Особливо смачним виходить варіант зі свіжими лісовими грибами. Порадуйте своїх близьких зігріваючою та смачною першою стравою, а покроково оформлений рецепт з фото, просто, допоможе приготувати його без зайвих зусиль!

Складові:

Сирно-грибний суп з печерицями

  • гриби – 150 гр;
  • морква – 1/2 шт.;
  • сир м’який плавлений – 1 шт.;
  • зелень – за смаком;
  • цибуля – 1 шт.;
  • олія рослинна – 1 ч.л.;
  • масло вершкове – 35 гр.

Як приготувати грибний суп з плавленим сиром зі свіжих печериць

Починаючи приготування, потрібно очистити всі коренеплоди і гарненько промити їх. Нарізати кубиком картоплю, залити водою і відправити варитися до м’якості.

Сирно-грибний суп з печерицями

Очищену цибулину нарізати на кубики.

Сирно-грибний суп з печерицями

Розтопити вершкове масло на сковороді та додати до нього рослинне. На такій основі наші продукти підсмажаться, але не підгорять. Така основа для смаження надасть страві ніжний вершковий смак.

Грибний суп з сиром

Потрібно обсмажити цибулю до рум’яності.

Грибний суп з сиром

Нарізати великими пластами гриби.

Грибний суп з плавленим сиром зі свіжих печериць

Додати часточки печериць до цибулі і трохи підсмажити.

Грибний суп з плавленим сиром зі свіжих печериць

Натерти крупно моркву.

Грибний суп з плавленим сиром зі свіжих печериць

Додати коренеплід до грибів і цибулі. Підсмажити інгредієнти ще трохи. Коли вони набудуть золотистого окрасу, додати їх до каструльки з вже м’якою картоплею.

Грибний суп з плавленим сиром зі свіжих печериць

Коли суп знову закипить, всипати нарізаний на кубики сир і трохи (за смаком) вершкового масла. Знов довести страву до закипання і бажаних смакових якостей за допомогою улюблених спецій і солі.

Грибний суп з плавленим сиром зі свіжих печериць

Подаючи гарячий і ароматний сирно-грибний суп з печерицями до столу, можете прикрасити його свіжою зеленню. Смачного!

Грибний суп з плавленим сиром зі свіжих печериць

Ситний і дуже смачний грибний суп з плавленим сиром і маслом добре зігріє в холодну погоду і урізноманітнить повсякденний набір перших страв. Запропонований рецепт грибного супу з сиром готується досить швидко – всього півгодини і ароматна страва на вашому столі!

Свій домашній варіант супу з плавлених сирків з грибами пропонує зварити разом з нею автор цього відео-рецепту.