Дуже люблю побалувати своїх рідних чимось смачненьким, тому, часто смажу до чаювання гарячі бутерброди з фаршем. Ця проста та швидка в приготуванні страва завжди виходить дуже смачною і ситною. Гарячі бутерброди з фаршем смажені на сковороді зникають з тарілок, буквально, за лічені хвилини. Отже, пропоную сьогодні разом зі мною приготувати гарячі м’ясні бутерброди, а мій покроково оформлений рецепт з фото допоможе вам у цьому.
Інгредієнти: Морква, Перець чорний мелений, Сіль, Соняшникова олія, Фарш м'ясний, Хліб, Цибуля, Яйце
Нам знадобляться:
- 0,5 кг фаршу (я віддаю перевагу змішаному зі свинини та яловичини);
- 1 морква;
- 1 цибуля;
- 1 куряче яйце;
- батон хліба;
- 100 гр соняшникової олії;
- сіль за смаком;
- спеції (чорний перець, духмяні трави).
Як приготувати гарячі бутерброди з фаршем на сковороді
Для смаження гарячих бутербродів найліпше підходить змішаний свинячо-яловичий фарш або курячий, бажано філейний. Якщо використати чисто яловичий фарш, готова закуска вийде не такою соковитою. В якості основи для бутербродів можна брати хліб, який вам більше до вподоби – білий чи житній.
Почнемо приготування закуски з підготовки овочів: очистимо морквину та цибулю. Після цього, моркву подрібнюємо за допомогою тертки з маленькими отворами, а цибулю дуже дрібно нарізаємо ножем. Також можна скористатися м’ясорубкою та перекрутити овочі.
Підготовлені овочі та фарш поєднуємо в глибокій мисці, додаємо туди яйце, сіль та спеції. Перемішуємо всі компоненти до однорідності.
З наведених пропорцій продуктів повинен вийти достатньо густий за консистенцією фарш. Оцінити його вигляд господиням допоможе наступне фото. Якщо у вас вийде рідкуватий фарш, в процесі смаження він може відставати від хліба.
На сковороду наливаємо трохи олії та ставимо її розігріватися на вогонь. В цей час невеликими порціями накладаємо фарш на шматочки хліба та розмазуємо тонким шаром.
Коли олія досягне оптимальної температури для смаження, викладаємо сформовані бутерброди начинкою вниз. Для готовності фаршу достатньо смажити бутерброди 3-5 хвилин.
Дехто смажить гарячі бутерброди з обох сторін, але результат виходить «на любителя». Як на мій смак, обсмажені з обох боків бутерброди трохи жирнуваті.
В результаті з маленької порції фаршу та батона отримуємо цілу гору апетитних та ситних гарячих бутербродів. Хочу зазначити, що в холодному вигляді ця закуска не менш смачна, однак, в моїй родині смачні гарячі бутерброди просто не встигають охолонути. 🙂
Пропоную ще і відео-рецепти приготування смачної закуски. Разом з автором відео зробіть ці смачні та швидкі гренки з фаршем.
Приготуйте і ці гарячі бутерброди як біляші.