Фаршировані млинці з шинкою і сиром запечені у духовці

Сьогоднішній домашній рецепт – фаршировані млинці з шинкою і сиром – можна запропонувати в якості святкової закуски, але і для щоденного швидкого перекусу він згодиться. Налисники з такою сирною начинкою, після запікання в духовці, виходять надзвичайно апетитними і досить ситними. Для фарширування страви використовуйте тонкі млинці, які можна спекти за вашим улюбленим рецептом або оберіть потрібний на нашому сайті. А цей, покроково оформлений рецепт з фото покаже, як готувати таку просту начинку для млинців з шинки і сира та як складати фаршировані млинці конвертиком для подальшого запікання їх у духовці.

Складові:

  • млинці тонкі – 10-15 шт.;
  • шинка (у нас – куряча) – 200 гр;
  • сир твердий, що добре плавиться – 100 гр.

Як приготувати фаршировані млинці з шинкою і сиром

Отже, обираємо рецепт тонких млинців і печемо їх як зазвичай, на розпеченій сковороді. Готові налисники, як завжди, складаємо стопкою.

Начинка для млинців шинка з сиром

Теперь, потрібно зробити нашу сирну начинку для млинців. Для цього, беремо звичайну терку і на боці з великими отворами натираємо шматок сиру.

Начинка для млинців шинка з сиром

Шинку перекладаємо на дошку для нарізання і подрібнюємо її на кубики невеликого розміру.

Начинка для млинців шинка з сиром

Подрібнені для фаршу інгредієнти перемішуємо між собою. Смачна і проста сирна начинка з шинкою для наповнення налисників готова.

Фаршировані млинці з шинкою і сиром

Акуратно викладаємо її ложкою на одному боці млинця і згортаємо вільні краї в формі конверту.

Фаршировані млинці з шинкою і сиром

Встеляємо деко пекарським папером. Розміщуємо сформовані конвертики з фаршированих млинців на деко.

Фаршировані млинці з шинкою і сиром

При 200 градусах (духовку розігрійте заздалегідь) тримаємо деко з фаршированими налисниками в духовці, близько, 10 хвилин. Смачні млинці з шинкою і сиром готові! Подавати їдокам блюдо потрібно гарячим.

Фаршировані млинці з шинкою і сиром

Р/S. При бажанні, в таку смачну та просту сирну начинку з шинкою можно додати посічену свіжу зелень. Маленька дрібниця, але страва буде набагато ароматнішою.  🙂

Приємного перекусу всім!