Фаршировані млинці з червоною рибою і плавленим сиром - оригінальна закуска

Фаршировані млинці з червоною рибою і плавленим сиром – оригінальна закуска

Ми звикли, що млинці – це прекрасний домашній десерт, який ми їмо з варенням або згущеним молоком. Сьогодні я пропоную відкинути стереотипи і приготувати дуже смачні закусочні млинці з червоною рибою і плавленим сиром. Готуються такі смачні налисники з начинкою зовсім просто, приготування займає мало часу, а смак і зовнішній вигляд закуски дозволяють презентувати її і на святковому столі. Покроково оформлений фото-рецепт демонструє приготування.

Для того, щоб зробити фаршировані млинці з червоною рибою і сиром знадобляться:

Закусочні млинці з червоною рибою і сиром

  • 4 шт. млинців;
  • 100 гр червоної риби слайсами;
  • 100 гр плавленого сиру Янтар;
  • пучок кропу для прикраси.

Як зробити млинці з червоною рибою і плавленим сиром

Попередньо, потрібно приготувати еластичні але не дуже товсті млинці на молоці. Рецепт можете обрати будь-який: вій улюблений чи відповідний у нас на сайті. Потім, беремо остиглий млинець і ножем намазуємо м’який плавлений сир. Також, для приготування цієї закуски підійде будь-який вершковий сир. Один край млинчика залишаємо порожнім, щоб пізніше було зручно його згортати. На інший край кладемо скибочку слабосоленої сьомги. Дрібно рубаємо кріп і розміщуємо його посередині. Як це виглядає видно на фото.

Закусочні млинці з червоною рибою і сиром

Тепер, можна загорнути млинець рулетом.

Закусочні млинці з червоною рибою і сиром

Для ефектної подачі необхідно закуску розрізати навскоси.

Закусочні млинці з червоною рибою і сиром

Беремо блюдо і красиво викладаємо млинцеві рулетики з начинкою із сира та риби.

Фаршировані млинці з червоною рибою і плавленим сиром - оригінальна закуска

Закусочні налисники з червоною рибою і плавленим сиром – це чудова альтернатива бутербродам і тарталеткам на святковому столі. Вони з’їдаються гостями за лічені хвилини. Ось так нехитро, швидко і просто можна приготувати приголомшливу закуску з млинців.

Смачного!