Двоколірний бісквіт Мармуровий в мультиварці

Двоколірний бісквіт Мармуровий в мультиварці

Класичний білий бісквіт та бісквіт шоколадний – це смачно, але вже звично. А якщо поєднати їх разом? Пропоную сьогодні спекти в мультиварці двоколірний бісквіт Мармуровий. Він отримав таку назву завдяки своєму незвичайному забарвленню. Виходить він оригінальній на вигляд, надзвичайно смачний, а готувати його дуже просто. Докладний та простий рецепт випічки має зрозумілий та короткий опис, який супроводжують покроково відзняті фото основних етапів приготування.

Інгредієнти для бісквіта двох кольорів:

Двоколірний бісквіт "Мармуровий" в мультиварці

  • борошно пшеничне – 180 гр;
  • цукор – 160 гр;
  • куряче яйце – 5 шт .;
  • какао – 40 гр;
  • масло вершкове – 10 гр;

Як приготувати бісквіт Мармуровий в мультиварці

Беру міксер, збиваю охолоджені яйця до стану піни і потихеньку всипаю цукор. Збиваю суміш до ніжно-кремового кольору. Не перестаючи працювати міксером, поступово всипаю борошно. Вимішую до однорідної маси.

Двоколірний бісквіт "Мармуровий" в мультиварці

Відливаю третю частину тіста в другу ємність і акуратно додаю какао. Таким чином, у нас виходить два види тіста.

Двоколірний бісквіт "Мармуровий" в мультиварці

Коло, вирізане з пергаментного паперу, змащую маслом і встеляю дно мультиварки.

Двоколірний бісквіт "Мармуровий" в мультиварці

Тепер, починається творчий процес. ? Виливаю світле тісто в підготовлену чашу для випікання, а в середину викладаю темне тісто.

Двоколірний бісквіт "Мармуровий" в мультиварці

Беру чисту шпажку/зубочистку/сірник/ніж і малюю химерні розводи-візерунки, починаючи з середини шоколадного тіста. Коли малювання по бісквітному тісту закінчено, випікаю годину в режимі “Випічка” при закритій кришці мультиварки.

Двоколірний бісквіт "Мармуровий" в мультиварці

Виходить ось такий смачний, пиний та досить високий Мармуровий бісквіт.

Двоколірний бісквіт "Мармуровий" в мультиварці

Пропоную до перегляду ще й відео-рецепт мармурового бісквіту з білого та шоколадного тіста.

Такий смачний, цікавий та незвичайний двоколірний десерт можна просто покрити шоколадною глазур’ю і нарізати на порційні шматочки, а при бажанні, можна розрізати на два шари і змастити улюбленим кремом.

Приємного чаювання!