Консервовану солодку кукурудзу дуже часто використовують для приготування салатів. А все через те, що вона не є дорогим продуктом і, до того ж, ідеально поєднується з багатьма інгредієнтами. Простий в приготуванні листковий салат із крабовими паличками, кукурудзою та шинкою, прикрашений консервованою кукурудзою, вартий того, аби бути серед улюблених у записнику.
Інгредієнти: Зелень, Консервована кукурудза, Майонез, Свіжий огірок, Сіль, Шинка, Яйце
Такий простий, смачний і красивий листковий салат можна подати на загальній плоскій тарілці або запропонувати порційно. З допомогою кулінарного кільця можна сформувати рівні краї страви. Покроковий рецепт з фотографіями допоможе легко зорієнтуватися в процесі приготування.
Інгредієнти:
- 100 грамів крабових паличок;
- 200 грамів шинки;
- 1 свіжий огірок;
- 2 курячі яйця;
- 3 ст. л. майонезу;
- пів пучка свіжої зелені;
- 100 грамів консервованої солодкої кукурудзи;
- сіль за смаком.
Як зробити листковий салат із рівними краями
Насамперед, варто зварити курячі яйця та помити свіжий огірок (якщо шкірка гіркувата, то почистити його). Свіжу зелень (кріп чи цибулю) також необхідно помити та обсушити.
Першим шаром листкового салату повинен бути тонко нарізаний соломинками огірок. Його потрібно посолити.
Після огірка потрібно розмістити соломинки шинки. Цей шар треба змастити майонезом (дуже добре зробити домашній).
Зверху слід викласти подрібнені на тертці курячі яйця. Потім, посолити їх та змастити майонезом.
Після, шар дрібно нарізаної свіжої зелені.
Потім, тонкі кільця крабових паличок.
Цей шар також варто покрити майонезом.
На завершення, листковий салат необхідно прикрасити консервованою кукурудзою (заздалегідь процідженою).
Простий листковий салат з крабовими паличками та консервованою кукурудзою можна подавати до столу.
Салат гарніше виглядатиме, якщо навкруг його прикрасити листям свіжого салату.