Домашнє засолювання риби з горілкою та прянощами – швидко й смачно

Смачна, пряна, солона, щільної текстури червона риба ідеально доповнить будь-яке святкове застілля. В статті йтиметься про домашнє засолювання риби з горілкою та прянощами, а це можливість, за дуже короткий час, приготувати смачний рибний делікатес. Цим способом засолювати можна будь-яку рибу, не лише червону. Без горілки в запропонованому маринаді ніяк, адже саме завдяки їй риба в результаті має пружну структуру та “симпатичний” блиск. Аромат алкоголю швидко випаровується під час маринування. Така холодна рибна закуска гарно доповнить святкові бутерброди, канапе та асорті з риби. Покроковий рецепт із фотографіями допоможе з легкістю приготувати смачну солону рибу власноруч.

Складники:

Смачна засолювання червоної риби в домашніх умовах

  • 30 мілілітрів горілки;
  • 1 ч. л. спецій для риби;
  • 1 ч. л. солі;
  • 250 грамів рибної нарізки;
  • 1 ч. л. цукру.

Як засолити рибу з горілкою та прянощами в домашніх умовах

Домашній посол риби слід розпочати з розморожування основного інгредієнта. Потім, її необхідно помити, а після, старанно посолити.

Смачна засолювання червоної риби в домашніх умовах

Тепер, додати до рибної нарізки спеції (за смаком), цукровий пісок і горілку. Все ретельно перемішати та залишити на добу просолюватися. Для “глибшого засолювання” знадобиться 48 годин.

Домашня засолювання риби з горілкою і прянощами - швидко і смачно

Після того, як пройде зазначений час, засолену рибу можна подавати до столу, наприклад, на бутербродах чи канапе.

Домашня засолювання риби з горілкою і прянощами - швидко і смачно

Дуже смачно, якщо запропонувати скуштувати засолену рибу на підсмажених часникових грінках із багета або білого хліба.

Ароматна рибка домашнього посолу

Таке швидке та просте засолювання риби з горілкою в домашніх умовах дозволяє господині, за короткий період часу, здивувати присутніх за столом ароматною та ніжною закускою з солоної риби, яка стане відмінною прикрасою будь-якого застілля. За цим рецептом пряного засолювання, рибу готувати дуже просто та легко й результат неодмінно приголомшить неабияким кулінарним успіхом – смачною рибною закускою на столі.