Сьогодні гастрономічні прилавки просто рясніють готовим дитячим харчуванням для немовлят і малюків. Звичайно ж, такий варіант цілком влаштовує багатьох матусь. Адже, купуючи готову їжу для своїх чад, вони значно економлять свій час. Правда, коштує таке дитяче харчування зовсім не дешево. Ми пропонуємо заощадити не час, а свій бюджет і приготувати корисне і смачне овочеве пюре для прикорму своєї дитину самостійно. Сьогодні будемо готувати домашнє пюре з кабачка і моркви для прикорму дитини. Подробиці нижче демонструє покроково оформлений рецепт з фото.
Інгредієнти: Вода, Кабачки, Морква
Складові:
- морква – 1 штука:
- кабачок – 250 гр;
- вода.
Як приготувати пюре з кабачка і моркви для прикорму дитини
Овочі для нашого дитячого харчування будемо відварювати у воді. Оскільки морква в порівнянні з кабачком вариться довше, то цим коренеплодом займемося в першу чергу. Очищаємо моркву від шкірки, миємо та нарізаємо на середні кубики.
Перекладаємо підготовлену овочеву нарізку в каструльку. Ставимо варитися заливши водою. Варимо морквяні кубики, практично, до готовності.
Тим часом, очищаємо кабачок. Зрізаємо шкірку, насіння теж видаляємо. Ріжемо кубиками.
Викладаємо кабачкові кубики до морквяних і продовжуємо варити їх разом до готовності.
Відварені овочі перекладаємо в чашу подрібнювача (блендера) і перетворюємо у пюре.
Якщо харчування призначається для немовлят, то не полінуйтеся додатково пропустити кабачково-морквяну масу через дрібне сито.
Сіль нам не потрібна! Просто перекладаємо наше домашнє дитяче пюре з кабачків і моркви до баночки, що підходить за розміром.
Годуємо малюка готовим овочевим пюре і радіємо, що годуємо його корисною та смачною їжею! 🙂
Як бачите, приготувати в домашніх умовах якісне, корисне і смачне дитяче харчування-прікорм для маленьких дітей під силу кожній мамі. Зробити це можна легко і просто, а часу займе не більше ніж за пів години. ?