Домашня закрита піца з листкового тіста в духовці

Закрита піца з листкового тіста – це неймовірно смачна страва. Пропонуємо вам рецепт такої простої і дуже ароматної та соковитої випічки.

Для приготування треба взяти:

  • листкове тісто (готове) – 100 грамів;
  • жовток яєчний – 1 штука;
  • ковбаса копчена – 50 грамів;
  • ковбаса варена (або сосиски) – 50 грамів;
  • майонез (бажано, домашній) – 1 столова ложка;
  • кетчуп – 1 столова ложка;
  • сир твердий – 100 грамів;
  • борошно – для роботи з тестом.

Як зробити закриту піцу в домашніх умовах

Спочатку придбайте або приготуйте бездріжджове листкове тісто. Якщо воно було заморожене, то повністю розморозьте, а потім розкатайте в прямокутник.

Закрита піца з листкового тіста в духовці

Далі наріжте сир і обидва види ковбаси, як на фото.

Закрита піца з листкового тіста в духовці

Після цього змастіть центр тіста кетчупом і майонезом.

Закрита піца з листкового тіста в духовці

Далі викладіть на центр начинку та розріжте тісто, як на фото.

Закрита піца з листкового тіста в духовці

Після цього загорніть краї, щоб вийшла ось така косичка.

Закрита піца з листкового тіста в духовці

Тепер викладіть  піцу на деко, попередньо закрите пергаментом, змастіть жовтком та за бажанням можете зверху трохи підсолити.

Закрита піца з листкового тіста в духовці

Розігрійте духовку до 180-ти градусів за Цельсієм та випікайте піцу 20-25 хвилин.

Закрита піца з листкового тіста в духовці

Подавайте піцу цілою і вже на столі розрізайте її на шматочки.

Закрита піца з листкового тіста в духовці

Ось так вона виглядає в розрізі.

Закрита піца з листкового тіста в духовці

Таку страву можна подати навіть до святкового столу.

Закрита піца з листкового тіста в духовці

А в цьому відео можна побачити інший рецепт приготування закритої піци:

Тож готуйте і смакуйте!