Домашня шаурма з ковбасою, сиром, корейською морквою та овочами

Шаурма є чудовою закускою. Вона має дуже насичений смак і може «складатися» з різноманітних компонентів. Варто спробувати приготувати цю страву в домашніх умовах за простим рецептом із копченою ковбасою. Завдяки такій начинці, закуска має пікантніший смак.
Домашня шаурма з ковбасою, сиром, корейською морквою та іншими овочами – це прекрасна ідея, що є відмінною альтернативою поширенішого варіанту приготування шаурми з куркою.

Докладний опис ілюстрований покроковими фото всіх етапів приготування.

Складники:

  • лаваш;
  • копчена ковбаса (будь-яка);
  • капуста (у свіжому вигляді);
  • огірок (у свіжому вигляді);
  • «корейська» морква;
  • солоний огірок (чи кабачок);
  • кетчуп або томат-паста;
  • майонез.

Як приготувати шаурму з ковбасою, сиром, корейською морквою та овочами

Спершу, необхідно підготувати всі інгредієнти. Потрібно тонко нарізати капусту, свіжі й солоні огірки та ковбасу (соломинками). Якщо лаваш великого розміру, то його варто розрізати пополам. Одну з половинок необхідно намазати кетчупом та майонезом (як на фото).

Шаурма з копченою ковбасою

Зверху викласти ковбасу.

Шаурма з копченою ковбасою

Потім, овочеву нарізку.

Домашня шаурма з ковбасою, сиром, корейською морквою

Загорнути шаурму (як зображено на знімках).

Шаурма з копченою ковбасою

Домашня шаурма з ковбасою, сиром, корейською морквою

Домашня шаурма з ковбасою, сиром, корейською морквою

Якщо не шкодувати начинки, то вийде досить велика шаурма.

Домашня шаурма з ковбасою, сиром, корейською морквою

Після цього, потрібно добряче розігріти суху сковороду й підрум’янити на ній «рулети» з обох сторін. На це піде, біля 3-4 хвилин (на один із боків).

Домашня шаурма з ковбасою, сиром, корейською морквою

По завершенні цього процесу, можна смакувати домашньою шаурмою із ковбасою, сиром, корейською морквою та іншими овочами.

Домашня шаурма з ковбасою, сиром, корейською морквою

Цей простий і швидкий рецепт займає дуже мало часу та дарує неймовірну можливість насолодитися корисною (через велику кількість овочів) та смачною стравою. Варто ще раз нагадати, що начинка може бути будь-якою, усе залежить від смакових уподобань. Шаурма з ковбасою ідеально прикрасить не лише буденний стіл, а й святкове застілля. Такий рецепт дуже виручить, якщо, наприклад, завітають несподівані гості.