Шаурма є чудовою закускою. Вона має дуже насичений смак і може «складатися» з різноманітних компонентів. Варто спробувати приготувати цю страву в домашніх умовах за простим рецептом із копченою ковбасою. Завдяки такій начинці, закуска має пікантніший смак.
Домашня шаурма з ковбасою, сиром, корейською морквою та іншими овочами – це прекрасна ідея, що є відмінною альтернативою поширенішого варіанту приготування шаурми з куркою.
Інгредієнти: Білокачанна капуста, Кетчуп, Ковбаса копчена, Лаваш, Майонез, Морква по-корейськи, Свіжі огірки
Кухня: Арабська кухня
Докладний опис ілюстрований покроковими фото всіх етапів приготування.
Складники:
- лаваш;
- копчена ковбаса (будь-яка);
- капуста (у свіжому вигляді);
- огірок (у свіжому вигляді);
- «корейська» морква;
- солоний огірок (чи кабачок);
- кетчуп або томат-паста;
- майонез.
Як приготувати шаурму з ковбасою, сиром, корейською морквою та овочами
Спершу, необхідно підготувати всі інгредієнти. Потрібно тонко нарізати капусту, свіжі й солоні огірки та ковбасу (соломинками). Якщо лаваш великого розміру, то його варто розрізати пополам. Одну з половинок необхідно намазати кетчупом та майонезом (як на фото).
Зверху викласти ковбасу.
Потім, овочеву нарізку.
Загорнути шаурму (як зображено на знімках).
Якщо не шкодувати начинки, то вийде досить велика шаурма.
Після цього, потрібно добряче розігріти суху сковороду й підрум’янити на ній «рулети» з обох сторін. На це піде, біля 3-4 хвилин (на один із боків).
По завершенні цього процесу, можна смакувати домашньою шаурмою із ковбасою, сиром, корейською морквою та іншими овочами.
Цей простий і швидкий рецепт займає дуже мало часу та дарує неймовірну можливість насолодитися корисною (через велику кількість овочів) та смачною стравою. Варто ще раз нагадати, що начинка може бути будь-якою, усе залежить від смакових уподобань. Шаурма з ковбасою ідеально прикрасить не лише буденний стіл, а й святкове застілля. Такий рецепт дуже виручить, якщо, наприклад, завітають несподівані гості.