Наваристий і ароматний домашній суп на свинячому бульйоні з галушками – це чудова перша страва, якою залюбки смакують дорослі та дітлахи. Для того щоб його приготувати, варто лише мати бажання, а якісь особливі навички в цій справі не потрібні. Смачним, суп із галушками вийде на будь-якому бульйоні з м’яса. На фото свинина. Користуючись покроковим рецептом із фото, процес приготування зовсім не буде складним.
Інгредієнти: Борошно, Картопля, Кріп, Лавровий лист, М'ясо, Морква, Сіль, Соняшникова олія, Цибуля, Яйце
Складники:
Зміст
Як приготувати суп з галушками та м’ясом на бульйоні
На бульйон для супу знадобиться 400 грамів свинячих кісток і 2,5 літра води. М’ясо необхідно помістити в холодну воду, відправити на плиту й дочекатися кипіння. Під час варіння потрібно знімати піну, що утворюватиметься. Варитися свинина повинна півтори години на повільному вогні.
Доки готуватиметься бульйон, варто зайнятися замішуванням тіста для галушок. Для цього, треба з’єднати 4 столові ложки просіяної муки, щіпку солі та яйце.
Замішане тісто слід накрити рушником.
Потім, почистити картоплю, цибулю та морквину. Нарізати картоплю та цибулю дозволяється як заманеться, а моркву можна теж подрібнити, як попередні овочі, як завгодно, ножем або натерти терткою.
Коли бульйон приготується, кістки слід вийняти й відокремити від них м’якуш. М’ясні шматки необхідно відправити назад у бульйон, туди ж помістити картоплю.
Після цього, потрібно обсмажити на олії решту овочевих компонентів. Коли пройде 7 хвилин із того моменту, як закипить бульйон з картоплею, варто додати до нього цибульно-морквяну засмажку та сіль і варити ще протягом 3 хвилин.
Як зробити галушки
Щоб сформувати галушки, необхідно відщипувати маленькі шматки від тіста й відразу ж вкидати їх у суп. Потрібно враховувати, те що вони під час варіння збільшаться в об’ємі, тому варто робити їх не надто великими.
Галушки мають готуватися 6 хвилин з того моменту, як спливуть на поверхню. Після чого, в суп необхідно додати нарізаний кріп.
Тепер, смачним домашнім супом на бульйоні з галушками, приготованим власноруч, за дуже простим фоторецептом можна з задоволенням смакувати.
Рідні обов’язково попросять приготувати таку смакоту ще.