Салати з гарбуза, яблук та родзинок – це дуже смачна, дієтична та вітамінна страва, яку неймовірно легко приготувати.Для приготування треба взяти:
Інгредієнти: Апельсини, Гарбуз, Олія рослинна, Родзинки, Яблуко
- гарбуз – 250 грамів;
- яблуко (солодке) – 1 штука;
- середній апельсин – 1 штука;
- родзинки – жменька;
- олія – 1 столова ложка.
Як приготувати салат з гарбуза з яблуками і родзинками
Спочатку зробіть соус. Для цього розріжте апельсин навпіл та вичавіть сік. Додайте до нього олію та перемішайте. Також можна додати трохи м’якоті.
Далі зніміть з гарбуза шкіру та поріжте брусочками шириною в 5 міліметрів або потріть на крупній тертці.
Яблуко також треба помити, почистити від шкірки і порізати шматочками.
Аби яблуко не потемніло, зразу ж змішайте його з гарбузом та залийте соусом.
Ось і все, тепер можете розкладати салат в тарілки та прикрашати його родзинками. Якщо вони надто сухі – попередньо розмочіть їх, заливши водою.
Цей салат ідеально підходить для меню тих, хто худне.
Але ми рекомендуємо їсти його кожному, адже це справжнє джерело вітамінів.