Інгредієнти: Баранина, Бульйон, Вино, Зелена цибуля, Картопля, Корінь петрушки, Морква, Перець чорний мелений, Помідори, Рослинна олія, Селера, Сіль, Цибуля
Кухня: Англійська кухня
Як приготувати тушковану баранину мадера-стю
Нарізане на дрібні шматочки м’ясо обсмажити на олії.
Додаємо перець, бульйон і тушкуємо близько години.
Після чого додаємо кубики картоплі, сіль і перець за смаком. За 5 хвилин до кінця тушкуваня додаємо очищені від шкірки і насіння четвертинки помідорів.
У готову страву вливаємо мадеру.
На стіл, тушковану з картоплею і овочами баранину подаємо, посипавши дрібно нарізаною зеленою цибулею Зазвичай, англійці подають з такою стравою ще й гарячий хліб з борошна грубого помелу.
Рецепт приготування м’яса у вині розрахований на 4 порції і для цього буде потрібно:
- рослинна олія – 60 г,
- баранина – 600 г,
- ріпчаста цибуля – 100 г,
- морква – 50 г,
- бульйон – 800 г,
- картопля – 300 г,
- помідори – 300 г,
- вино «Мадера» – 150 г.
- корінь петрушки, селера, зелена цибуля, сіль, чорний перець за смаком.