Американський сливовий пиріг з газети New York Times

Американський сливовий пиріг з газети New York Times

Рецепт сливового пирога з відомої американської газети Нью Йорк Таймс завоював серця тисяч господинь ще в минулому столітті. Десерт дуже простий в приготуванні, складається з доступних продуктів і готувати його дуже швидко – якихось 40 хвилин, включаючи процес випікання. Випічка відрізняється неймовірно гармонійним смаком з ароматом корці і духмяною карамельною скоринкою. Покроково оформлений рецепт з фото допоможе зануритися в атмосферу американської кулінарії 1900-х років і на собі перевірити простоту і оригінальний смак американського десерту. І так, сливовий пиріг з газети New York Times, який вже століття не втрачає своєї популярність серед кулінарів.

Складові:

Вишневий пиріг за рецептом Нью Йорк Таймс

  • вершкове масло – 115 гр;
  • кориця – 1 ч.л.;
  • сіль – щіпка;
  • яйця – 2 шт.;
  • цукор – 1 ст.л. (для посипання);
  • борошно – 120 гр;
  • сливи – за смаком;;
  • розпушувач – 1 ч.л.;
  • цукор – 150 гр.

Як приготувати сливовий пиріг з газети New York Times

Починаючи приготування, потрібно заздалегідь вийняти з холодильника масло, щоб воно стало м’яким і податливим для замісу тіста. Коли продукт стане досить пластичним, додати до нього цукор і гарненько збити вінчиком.

Вишневий пиріг за рецептом Нью Йорк Таймс

Додати дрібку солі і необхідну кількість яєць. Повторно збити масу.

Американський сливовий пиріг з Нью Йорк Таймс

Просіяти до яєчно-масляної суміші борошно разом з ложечкою розпушувача. Замісити напівгусте тісто за допомогою ложки або міксера.

Американський сливовий пиріг з газети New York Times

Помістити готове тісто у жаротривку форму. По верху викласти дольки сливи, трохи зануривши їх до тіста. По верху посипати десерт сумішшю з кориці і цукру. Відправити сформований пиріг в нагріту духовку і випікати до повної готовності, яку легко можна перевірити за допомогою зубочистки або сухої дерев’яної палички. Температуру випікання встановити на 180 градусів.

Американський сливовий пиріг з газети New York Times

Готову випічку відразу ж вибрати з форми, щоб карамельна скоринка не пристала до бортиків. Адже тоді вийняти десерт, не пошкодивши його, буде досить складно.

Американський сливовий пиріг з газети New York Times

Дати ласощам охолонути, після чого – подавати до чаю!

Американський сливовий пиріг з газети New York Times

Сливовий пиріг з газети New York Times стане справжньою знахідкою в скарбничці рецептів кожної господині. Він швидкий та простий у приготуванні, за рахунок чого завжди виручить при приході нечеканих гостей. Всього за сорок хвилин можна приготувати і спекти повноцінний фруктовий десерт до чаювання або міцної кави. В Америці такий пиріг подають трохи теплим, в момент, коли карамельна скоринка на сливах ще не зовсім застигла.