Тришарова панакота з агар-агаром, приготовлена вдома — дуже ароматний та гарний у подачі дієтичний смаколик. При приготуванні цього італійського десерту не використовуються желатин та жирні вершки, а ще більш дієтичною її допоможе зробити будь-який цукрозамінник. Продовжувати читання Тришарова домашня панакота з агар-агаром
Тег рецептів: Желе
Італійський десерт панакота зі сметани з апельсиновим соусом
Панакота – це ніжний і легкий італійський десерт для приготування якого, якщо слідувати класичному рецепту, використовують вершки. Продовжувати читання Італійський десерт панакота зі сметани з апельсиновим соусом
Желе з винограду з желатином – смачний желейний десерт з синього винограду
У мене у дворі завжди затишно та приємно, навіть тоді коли стоїть засушлива сонячна погода. А все завдяки рослинному навісу, який утворився з синього винного винограду. Кожну осінь ми збираємо багатий врожай, з якого до зимових свят готуємо вино та наливку. Але одного року винограду зібрано було аж надто багато, тому я вирішила зайву частину пустити на желе. Продовжувати читання Желе з винограду з желатином – смачний желейний десерт з синього винограду