Смажений окунь – гаряча закуска, яка “виручить” в будь-який момент: чи це святкова вечеря, чи в домі просто є поціновувач риби, який від такої смакоти ніколи не відмовиться. Продовжувати читання Червоний морський окунь смажений на сковороді
Тег рецептів: Як прикрасити
Корнетик з пергаменту – як зробити своїми руками кондитерський мішок з паперу
Навіть якщо у вас під рукою не є готового кондитерського мішка – не біда, адже можна швидко зробити корнетик з пергаменту своїми руками, якщо дотримуватися нижче поданої покрокової інструкції. Детально описаний процес, підкріплений зрозумілими фото ілюстраціями, полегшить роботу. Всього декілька хвилин – і господиня матиме два корнетики для крему, айсінгу, шоколаду чи глазурі, правильно та легко зроблені своїми руками. Продовжувати читання Корнетик з пергаменту – як зробити своїми руками кондитерський мішок з паперу