Мій сьогоднішній рецепт точно припаде до смаку любителям шоколадної випічки. Тож зустрічайте – смачний шоколадний торт Пташине молоко готується на основі шоколадного бісквіту з ніжним прошарком крему та шоколадною глазур’ю. Цей кулінарний шедевр стане прикрасою святкового столу та справжньою насолодою для ласунів. Продовжувати читання Шоколадний торт Пташине молоко з желатином – дуже смачний та простий
Тег рецептів: Торт пташине молоко
Торт-суфле Пташине молоко – класичний рецепт з желатином та крохмалем
Кажуть, що знаменитий на цілий світ класичний торт-суфле Пташине молоко був придуманий московським кондитером. Кажуть, що він навіть отримав на нього патент. В той час продавався цей делікатесний торт тільки в тамтешньому ресторані Прага. Він настільки сподобався містянам, що за ним шикувалися величезні черги. Продовжувати читання Торт-суфле Пташине молоко – класичний рецепт з желатином та крохмалем
Торт Пташине молоко з желатином – оригінальний та смачний домашній бісквітний десерт з желейним прошарком
Дні народженні близьких – для мене дуже важлива подія, тому, готуватися до них я починаю заздалегідь, за один-два тижні, щоб встигнути приготувати всі улюблені смаколики. Найважливіша частина любого свята в родині – солодкий стіл, тому, йому приділяю особливу увагу.
Продовжувати читання Торт Пташине молоко з желатином – оригінальний та смачний домашній бісквітний десерт з желейним прошарком
Торт Пташине молоко без випічки – желейний торт-суфле швидкого приготування
Цей желейний торт-суфле Пташине молоко – ніжний, вишуканий і смачний. Таке легке повітряне суфле користується любов’ю і популярність з дня свого винаходу. Смачний і швидко в приготуванні домашній торт Пташине молоко без випікання гідно доповнить щоденний та прикрасить святковий стіл. Варіантів приготування такого желейного десерту багато. Продовжувати читання Торт Пташине молоко без випічки – желейний торт-суфле швидкого приготування
Домашній торт Пташине молоко – справжній класичний, смачний та простий
Сьогодні готую справжній класичний торт-суфле Пташине молоко. Перш ніж приступити до рецепту, хочеться розповісти, що історія походження цього не звичайного торта веде до московського ресторану Прага, в далекий вже 1920 рік. Тобто, їй вже біля 100 років. В ті далекі часи в ході кулінарних експериментів був придуманий цей неймовірний десерт і лише через багато років виготовлення цього дуже смачного торта на нього був виданий патент. Продовжувати читання Домашній торт Пташине молоко – справжній класичний, смачний та простий
Торт Пташине молоко по ГОСТу СРСР 1971 року – торт з желатином
Сьогодні буду готувати дуже простий і нехитрий в приготуванні торт «Пташине молоко» по ГОСТу СРСР 1971 року народження. Цей рецепт не вимагає від нас спеціальних кондитерських навичок, дуже простий та багаторазово перевірений на власному досвіді. Продовжувати читання Торт Пташине молоко по ГОСТу СРСР 1971 року – торт з желатином
Пташине молоко з манкою і лимоном – домашній бісквітний торт
Домашнє Пташине молоко – смачний торт, який у мене завжди асоціює з достатком і домашнім благополуччям. Знаєте як-то кажуть: “Будинок повна чаша і тільки “пташиного молока” в ньому не вистачає.” 🙂 Саме тому, милі кулінарки, аби ваш дом завжди був повна чаша і приготуйте для своїх домашніх повітряний, ароматний неймовірно смачний торт Пташине молоко з манкою і лимоном. Продовжувати читання Пташине молоко з манкою і лимоном – домашній бісквітний торт