Торт Тірамісу з желатином від П’єра Ерме – вершковий крем з маскарпоне, італійською меренгою і тертим шоколадом

Сьогодні розкажу про найсмачніший домашній торт Тірамісу з маскарпоне.  Особливість саме цього десерту в тому, що ніжний вершковий крем зроблено не просто з цукром, а з використанням італійської меренги. Цей рецепт я запозичила у П’єра Ерме. Якщо дотримуватися його рекомендацій, то торт Тірамісу з желатином і в домашніх умовах  виходить такий саме смачний, як і у цього відомого кулінара. Продовжувати читання Торт Тірамісу з желатином від П’єра Ерме – вершковий крем з маскарпоне, італійською меренгою і тертим шоколадом

Кавове Тірамісу – домашній торт без сирих яєць з маскарпоне і савоярді

Прекрасний італійський десерт, який я готую з яйцями, маскарпоне, вершками та з печивом Савоярді, дозволяє насолодитися чудовим смаком кавового тірамісу навіть тим, хто боїться вживати страви з використанням сирих яєць. Продовжувати читання Кавове Тірамісу – домашній торт без сирих яєць з маскарпоне і савоярді

Кавово-шоколадний крем із маскарпоне і вершків – вершковий крем для Тірамісу без яєць

Запропонований сьогодні кавово-шоколадний крем із маскарпоне і вершків готується без яєць. Він відмінно підходить для наповнення не тільки торта Тірамісу, але і для будь-якого бісквітного торта та десертів. Зауважу, що його приготуванням потребує вашої уваги. Якщо шоколад і каву недостатньо охолодити, то крем попливе, вийде рідким і відновити його вже не буде можливості. Щоб вершково-шоколадний крем для Тірамісу з маскарпоне та кави вийшов достатньо густим, потрібно точно слідувати покроково викладеним в фото-рецепті рекомендаціям. Творіть не поспішаючи і насолоджуйтеся як процесом, так і результатом. Продовжувати читання Кавово-шоколадний крем із маскарпоне і вершків – вершковий крем для Тірамісу без яєць