Томатний суп з фрикадельками і картоплею – перша страва угорської кухні

Угорський томатний суп з фрикадельками і картоплею здивує пікантністю, простим набором інгредієнтів і приємним часниковим присмаком. Це перша страва відмінно поєднується з часниковими пампушками-булочками і багатьма іншими видами несолодкої випічки з грибною, капустяної або картопляної начинками. Продовжувати читання Томатний суп з фрикадельками і картоплею – перша страва угорської кухні

Рибний суп з щуки з картоплею і вермішеллю – швидкий і смачний

Простий, ароматний і наваристий рибний суп зі щуки з картоплею і вермішеллю порадує пікантним смаком і ніжним вершковим ароматом. Така домашня щуча юшка проста і швидка в приготуванні, насичена і неймовірно ситна перша страва. Продовжувати читання Рибний суп з щуки з картоплею і вермішеллю – швидкий і смачний