Зелений суп-пюре з брокколі, шпинату, спаржевої квасолі та інших овочів

Супи-креми, супи-пюре – це одні з найцікавіших та самобутніх страв вишуканої французької кухні. Але у нас вони найчастіше вживаються у зв’язку з дитячим, дієтичним або лікувальним харчуванням. Та сьогодні ми зламаємо звичні стереотипи, приготуємо овочевий суп-пюре із зелених овочів та назвемо його «Смарагдовий». Продовжувати читання Зелений суп-пюре з брокколі, шпинату, спаржевої квасолі та інших овочів

Як приготувати суп з галушками на м’ясному бульйоні

Сьогодні готуємо домашній супчик з галушками на бульйоні з яловичого ошийка.  Виходить надзвичайно поживна та запашна перша страва.   Продовжувати читання Як приготувати суп з галушками на м’ясному бульйоні

Смачний гороховий суп з копченостями і м’ясом

Ні для кого не секрет, що зазвичай гороховий суп готують із додаванням копченостей.  Проте, далеко не всі полюбляють такий варіант приготування через досить сильний аромат. Продовжувати читання Смачний гороховий суп з копченостями і м’ясом

Бабусин овочевий суп з пельменями, обсмаженими у вершковому маслі

Думаю, що кожна господиня захоче швидко приготувати смачний суп, у якому мінімум інгредієнтів, але він дуже ситний. Тоді спробуйте приготувати суп за давнім рецептом моєї бабусі. Продовжувати читання Бабусин овочевий суп з пельменями, обсмаженими у вершковому маслі

Смачний капусняк зі свіжої капусти з м’ясом і крупою булгур

Якщо Вашим рідним уже надоїли традиційні перші страви, пропоную приготувати капусняк з м’ясом та свіжою капустою. Це дуже навариста, ситна та ароматна страва, та ще й дуже смачна. У цьому рецепті я пшоно замінила на крупу булгур. Продовжувати читання Смачний капусняк зі свіжої капусти з м’ясом і крупою булгур

Смачний овочевий суп з м’ясом, замороженим зеленим горошком і стручковою квасолею в мультиварці

Хочу запропонувати власницям чудо-помічниці на кухні збагатити свою колекцію рецептів та приготувати простий і поживний суп з м’ясом свинини та овочами. Я такий суп готую без традиційної зажарки, а суп заправляю розтертою заправкою із часнику, вареного яйця та шматочка вершкового масла. Продовжувати читання Смачний овочевий суп з м’ясом, замороженим зеленим горошком і стручковою квасолею в мультиварці

Смачний суп з фрикадельками і вермішеллю

Щоб зварити добрий борщ, у будні дні ніколи не вистачає часу. Найчастіше цю наваристу першу страву я планую на вихідні. У звичайні робочі дні, коли я втомилася на роботі, для рідних швидко готую апетитний суп з локшиною та фрикадельками. Продовжувати читання Смачний суп з фрикадельками і вермішеллю

Домашній суп з галушками та м’ясом на свинячому бульйоні

Наваристий і ароматний домашній суп на свинячому бульйоні з галушками – це чудова перша страва, якою залюбки смакують дорослі та дітлахи. Для того щоб його приготувати, варто лише мати бажання, а якісь особливі навички в цій справі не потрібні.  Продовжувати читання Домашній суп з галушками та м’ясом на свинячому бульйоні

Халтама – кукурудзяні галушки з бараниною і бульйоном – дагестанська національна страва

В дагестанській національній кухні, як і в кухні інших народів Кавказа, є ситна та смачна страва – халтама. Вона представляє собою кукурудзяні галушки, зварені на запашному бульйоні з баранини. Подається на стіл страва з відвареним баранячим м’ясом і бульйоном. Така собі оригінальна перша страва. Нажаль, я не мала в наявності кукурудзяного борошна, тому приготувала галушки на традиційному пшеничному. Продовжувати читання Халтама – кукурудзяні галушки з бараниною і бульйоном – дагестанська національна страва

Суп з квашеної капусти, рецепт смачний і простий у приготуванні

Запорука успіху будь-якої страви – не тільки правильний рецепт, а і його чітке дотримання.  Пропоную приготувати угорський суп за моїм перевіреним рецептом.  Як завжди, розпочнемо з інгредієнтів.

Продовжувати читання Суп з квашеної капусти, рецепт смачний і простий у приготуванні