Український капусняк з пшоном, картоплею і м’ясом в мультиварці

Кожна господиня прагне приготувати на обід не лише смачну, а й поживну першу страву.  Сьогодні я підготувала покроковий рецепт з фото, який допоможе швидко та без особливих зусиль приготувати запашний капусняк з пшоном, картоплею і м’ясом.  Допомагатиме нам мультиварка-скороварка. Продовжувати читання Український капусняк з пшоном, картоплею і м’ясом в мультиварці

Суп – локшина по-домашньому: в курячому бульйоні з морквою і грінками

Кожен член нашої родини просто обожнює суп-локшину.  Цей густий супчик просто на усі випадки життя!  Він чудово смакує на наступний день після свята, або ж коли хочеться перейти на більш дієтичне харчування. Продовжувати читання Суп – локшина по-домашньому: в курячому бульйоні з морквою і грінками

Дієтичний томатний суп на бульйоні з індички з овочами та крупою булгур

Цей рецепт презентує дуже простий в приготуванні, корисний і смачний суп на бульйоні з індички зі свіжими овочами та крупою булгур. Це ідеальне поєднання продуктів.  Продовжувати читання Дієтичний томатний суп на бульйоні з індички з овочами та крупою булгур

Смачний суп з кролика з картоплею, вермішеллю і зеленим горошком

Дієтичний суп з кролика з картоплею, вермішеллю і зеленим горошком – це страва, яку можна вживати тим, хто рахує калорії, слідкує за фігурою та завжди дбає про те, щоб в організм потрапляли вітаміни. Продовжувати читання Смачний суп з кролика з картоплею, вермішеллю і зеленим горошком

Прозорий м’ясний бульйон з домашньою локшиною – гарна основа для м’ясних супів

Сьогодні пропоную приготувати дуже смачний та поживний прозорий м’ясний бульйон з домашньою локшиною. Така, на перший погляд, проста перша страва дуже популярна в кухнях багатьох країн. В тому чи іншому варіанті ви її знайдете, до прикладу, у чеській, словацькій, угорській,  румунській і, звичайно ж, у закарпатській кухнях. Перш ніж перейти до рецепта, зауважу, що готовий прозорий м’ясний бульйон (який, до речі, має свою назву – консоме) – це гарна основа для приготування самих різноманітних м’ясних супів. А отже, запропонований сьогодні суп з локшиною – це лиш один варіант першої страви із багатьох можливих.

Продовжувати читання Прозорий м’ясний бульйон з домашньою локшиною – гарна основа для м’ясних супів

Смачний зелений борщ з замороженим щавлем в мультиварці

Нещодавно, я приготувала в мультиварці апетитний, наваристий зелений борщ зі свинячим м’ясом і засмажкою з шпику. Зауважу, що смачний зелений борщ можна приготувати не тільки зі свіжого щавлю, заморожений, Продовжувати читання Смачний зелений борщ з замороженим щавлем в мультиварці

Суп з галушками і куркою – як зробити галушки для супу

Смачний легкий суп з галушками чудово доповнить обіднє меню будь-якої сім’ї. Гарний бульйон простіше зварити на курячих шийках або потрошках. Це найдешевший варіант, з чудовим результатом. але Продовжувати читання Суп з галушками і куркою – як зробити галушки для супу

Суп з цибулі-порею з картоплею

Цибуля-порей особлива цибуля. Дуже широко вона використовується для приготування супів і соусів у французькій кухні. Вона на багато ніжніша від звичайної ріпчастої цибулі і надає страві, в приготуванні якої використовується, особливий, ніжний смак. Цибулевий суп по цьому рецепту приготувати зовсім просто.

Продовжувати читання Суп з цибулі-порею з картоплею

Смачний морквяний суп з сухариками

Суп з моркви з рисом, локшиною або сухариками дуже простий у приготуванні, але гарний і корисний. А найголовніше, його швидко і легко можна приготувати безпосередньо перед самим обідом або з ранку, перед тим як піти на роботу. Крім того, рецепт підійде і вегетаріанцям, і в пост, і дітям, і для повсякденної їжі.

Продовжувати читання Смачний морквяний суп з сухариками

Бульйон м’ясний з манною крупою

Румунські супи примітні тим, що готуються на основі м’ясних бульйонів і різних каш. Пропонований рецепт дає можливість приготувати першу страву на основі заздалегідь звареного курячого бульйону і манної крупи.
Продовжувати читання Бульйон м’ясний з манною крупою