Великодня паска-вінок – плетена італійська паска з начинками

Шукаючи простий та оригінальний рецепт паски я зупинила свій вибір на цьому італійському рецепті. Мене зацікавив дуже легкий рецепт тіста в поєднанні з різноманітністю начинок і незвичайною формою. Ну просто шикарна великодня паска-вінок. Продовжувати читання Великодня паска-вінок – плетена італійська паска з начинками

Великодня паска-краффін зі зниженою калорійністю – смачно та корисно

Великодню паску важко назвати дієтичною стравою. Зазвичай, вона настільки солодка і здобна, що від однієї думки про неї холестерин і цукор підскакують до небес. ? Продовжувати читання Великодня паска-краффін зі зниженою калорійністю – смачно та корисно

Здобна паска з мигдалем, родзинками і лимонною цедрою

Багато господинь мають свій перевірений рецепт паски і печуть по ньому смачну великодню випічку вже багато років. Я в цьому плані не виняток. Сьогодні я пропоную всім бажаючим свій рецепт мигдальної паски. Продовжувати читання Здобна паска з мигдалем, родзинками і лимонною цедрою

Як прикрасити паску на Великдень – прості та цікаві ідеї оформлення пасок на Великдень

Безліч ідей і рецептів існує щодо випічки та оформлення великодніх пасок. Найбільш прості та популярні ідеї оформлення я дам в кінці цього рецепта. Але спершу хочу поділитися своїм досвідом і розповісти як прикрасити паску на Великдень курчатами і трояндами з меренги. Продовжувати читання Як прикрасити паску на Великдень – прості та цікаві ідеї оформлення пасок на Великдень

Великодні булочки запечені з яйцем – іспанські булочки Мона де Паскуа чи грецька паска Цурекі

Хочу поділитися сьогодні оригінальним оформленням великодніх булочок. Таке оформлення дуже схоже і на грецьку паску Цурекі, і на іспанські великодні булочки Мона де Паскуа. Але я буду робити плетінку не просто з джгутиків тіста, а з джгутиків з трьома різними начинками. Продовжувати читання Великодні булочки запечені з яйцем – іспанські булочки Мона де Паскуа чи грецька паска Цурекі

Здобна паска з білим шоколадом в тісті + глазур для паски з білого шоколаду і вершків

За давніми християнськими віруваннями саме паска є найважливішою стравою на святковому великодньому застіллі. З давніх-давен, майже в кожній хаті пекли різноманітну випічку на Великдень, але саме по паскам можна було судити наскільки вміла і старанна господиня. Продовжувати читання Здобна паска з білим шоколадом в тісті + глазур для паски з білого шоколаду і вершків

Італійська паска панеттоне – смачний італійський кекс з родзинками

У слов’янської паски є італійський родич – святковий кекс Панеттоне. На відміну від нас, в Італії така випічка традиційно подається на Різдво і не покривається глазур’ю. Продовжувати читання Італійська паска панеттоне – смачний італійський кекс з родзинками

Шафранова паска з цукатами і білковою глазур’ю

Напередодні світлого Великодня багато господинь хочуть спекти до свята щось не тільки смачне, але і нове. Хочу запропонувати зробити разом зі мною рецепт, який робила цього року вперше. Це дуже смачна шафранова паска з цукатами і білковою глазур’ю. Продовжувати читання Шафранова паска з цукатами і білковою глазур’ю